Viktorvarga kérdése:
Miert szavaztatok a fideszre emberek?
Figyelt kérdés
az mszp-szavazokat nem kerdezem mert azt tudom,de a fideszesek fele normalis ember.egyszerüen nem ertem...2014. ápr. 7. 21:32
31/35 anonim válasza:
Időpont ma 04:33 Csak mert zavar hogy egy ilyen böszme kormányt így éltet a nép. Ennél sokkal többet is ki lehetne hozni az országból, csak akarni kellene, de amíg azt látják a szakemberek hogy hiába pofáznak, és azt látják az értelmes politikusok hogy személyi kultuszra van igény addig ez lesz. Ez is egyfajta válasz a kérdésre úgy érzem.
32/35 anonim válasza:
3. válaszolónak üzenném: A stadionokat azért építjük mert az Uniós pénzek meg vannak címkézve, úgyhogy amit stadion építésre kaptunk abból nem építhetünk autópályákat.
Pályázatokat kell beadni az egyes meghirdetett pénzekre.
Mi stadion pénzeket nyertünk.(egyébként ránk fér, egy jó stadionunk sincsen.)
33/35 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek aki hozzäszolt.
2014. ápr. 8. 20:44
34/35 anonim válasza:
Azért szavaztam a Fideszre mert anyám tanár, neki a Fidesz miatt 60 ezerrel nőtt meg a fizetése. Nevelőapám egy multinál dolgozik magasabb beosztásban, ha nem lenne egykulcsos adó akkor kevésbé lennénk gazdagok mint most vagyunk. A lényeg annyi, hogy mi jól élünk és nekünk kedvez a Fidesz, ezért szavaztunk rájuk, emellett én megértem, hogy sokaknak tele van vele a hócipőjük, de ott a mi családunk még nem tart, hogy áldozatot vállaljunk szegény sorsú honfitársainkért és egy olyan pártra szavazzunk ami nekünk nem kedvez.
35/35 anonim válasza:
Teljesen egyet értek veled . Bár én magam egy forintot nem katam a fidesztől de nem kaptam az mszp-tőlse mégis a fideszre szavaztam. Még pedig azért mert a család többi tagja jól járt. A bátyámék nettó 99 ezerrel többet visznek haza a 3 gyerek után járó adókedvezménnyel. Anyám 40-év m.v.-al korábban el tudott menni nyugdíjba. Apám 100 ezer feletti nyugdíjat kap két éve holott a fizetése csak 80 ezer volt. Hát ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!