Miert szavaztatok a fideszre emberek?
# 13
Mert mintha nekünk futna csak kajára mindenki éhezik rajtunk kívül...
" 1. "fidesz jobb az mszp-nél": Még rajtuk kívül 16 választási lehetőség volt. "
Ezekből mennyi volt a reális alternatíva, aki hogyha kormányra kerül tudott is volna mit kezdeni magával? EGY SEM.
Azért lehetett most 18 mivel az új választási törvány lehetővé tette azt hogy így legálisan sokat lophassanak. Munkáspárt, szociáldemokraták, SMS, haza nem eladó, sport és egészség stb... Ezek olyan trash pártok amik megérték a fidesznek azt a néhány milliárdot hogy azzal is gyengítsék az ellenzéket.
Ők voltak a legerősebbek egyéniben, országosban meg a sok idióta rezsicsökkentős agyhalott beszavazta őket. Ennyi. Változás csak akkor lesz hogyha Ángyán példáját követi mondjuk Pokorni, Fazekas és a többi valamire való fideszes. Persze erre kicsi az esély, mert nincs olyan párt aki őket átcsábítaná, és ők elfogadják a fideszt még úgy is hogy néha undorító dolgokat csinálnak.
Itt ahol lakom rendszerváltás óta fideszes képviselő nyert, mivel jól csinálja a dolgát. Szegeden fordított a helyzet, ott mszp-s nyer folyamatosan. Ezen az egy dolgon múlik most a választás sajnos. Mondjuk azt hogy pl egy rogán antalt miért szavaztak meg egyéniben az emberek azt nem teljesen értem...
A Fidesz kormányzása alatt jóval többet keresek közszférában,mint előtte. bevetették a GYED extrát, ami miatt be merünk vállalni még egy gyereket. GYED mellett most már dolgozhatok is - ezzel reagàlnék arra h az emberek nem mernek gyereket vàllalni. sajàt lakásra kilátásunk sincs, de az MSZP alatt sem volt. Összességében kevesebb kiadásunk van egy hónapban kmint régen.
kíváncsi lennék nektek hány ismerősötök él nyomorban és mennyi éhezik. nekem egy sem...pedig vannak nagycsaládosok is.
bal oldal jelenleg nincs. egymással acsarkodó,egymást gyűlölő,de a hatalomért mindent megtevő banda van,akik nem tudom higy akarnának úgy kormányozni b maguk között is csak viszály van.gyurcsány tenyérbemászó sunyi képétől ès megnxyilvànulàsaitól a hideg ráz,bajnai pedig egy èrtelmes mondatig nem tud szegény szerencsétlen magától kinyögni.
a fidesz sok intézkedésèvel nem értem egyet,de sokkal igen. ezzel szemben állnam olyanok,akik semmit nem tettek 8 éven keresztül és ezt még büszkén ki is mondták...most ők lennének a megmentőink? nem hinném. én személy szerint ezem miatt szavaztam rájuk. lehet gyorsan agmosott primitívezni. én azt nem értem h hogy képes még bárki is bármit benyelni ettől a csürhe bandától,aki ma balodalnak hívia magát,de köze nincsen hozzá. egyszer hallottam volna tőlük bármilye tervet vagy programot a másik pocskondiázásán kívül...
Időpont ma 01:04, ja, mert a fidesznek van hosszútávú terve(1 szavas programjuk van :D), és tényleg, a fideszre annyira építő jellegű munka a jellemző... A fidesz szinte senkire sem hallgat az ámokfutása alatt, a szakértőket semmibe nézik, csak arra a néhány pártközeli "zsenire" hallgatnak akik azt mondják amit a főnök hallani szeretne.
"jóval többet keresek közszférában" Ez elég nagy ferdítés, bár lehet hogy rogán jóval többet keres, de azt úgysem tünteti fel a vagyonnyilatkozatában.
"Összességében kevesebb kiadásunk van egy hónapban kmint régen. " Érdekes, pedig egy rakás új adót bevezettek, aminek köszönhetően a bankok, a telefonköltségek, sós ételek, és még egy csomó minden drágább mint eddig volt, csak mondjuk a telefonszámlára nincs ráírva hogy "a kormány programjának köszönhetően ön ennyi pénzzel fizet többet január óta: *."
Emellett csökkent a reálérték, 15% infláció volt(100 000 ezer helyett most 115 ezer van a szebedben akkor ugyan ott vagy).
"kíváncsi lennék nektek hány ismerősötök él nyomorban és mennyi éhezik. nekem egy sem." KSH szerint többen mint kellene, de persze ha te nem találkozol a problémával akkor az nem is létezik.
Gyed extra, huszad rangú dolog. Nem ezen múlik hosszú távon az ország sorsa, hanem az építő jellegű gazaságpolitikán, a oktatás ésszerű átalakításán. Gyed extra csak egy olyan dolog hogy az állam elvesz tőled 100 forintot, és abból nem 2 év alatt ad vissza 50 forintot hanem 1 év alatt. Sok jelentősége nincs, bár ha ez megkönnyíti az emberek életét akkor legyem így.
Sajnos ma ott tartunk hogy szinte minden posztkommunista ország lehagyott már minket, lassan még románia is, és ez nem csak az elmúlt nyóc évnek köszönhető.
Egy francia portálon ilyen címmel jelent meg egy cikk: "Ilyen teljesítmény megbuktatott már nem egy politikust", szomorú hogy itthon nincs más, nincs igazi alternatíva, nincsennek új szereplők a politikában és az még szomorúbb hogy ezzel a politikávan ennyi ember megelégedik.
Néhány cikk:
02:22
Miért kell mindenbe belekötni?
Az előtted író megválaszolta a kérdést,hogy miért a Fideszre szavazott. Ezt te miért nem tudod elfogadni?
Neki a gyed extra sokat segített. Teljesen érthető,hogy aki most gyereket akar vállalni az rájuk szavazott. Lehet,hogy ettől nem oldódik meg hosszú távon az ország sorsa, de mégis melyik párttól oldódott volna meg??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!