Miért baj, ha valaki rasszista?
A Jobbiknál is folyton ezt emlegetik, hogy így meg úgy rasszista.
Mégis miért baj, ha valaki rasszista? Én is az vagyok, vállalom is. Utálom a romákat, mert képtelen beilleszkedni a társadalomba, 1000 ft-ért ölnek öregembereket, az utcára nem lehet kimenni este 10 után, nem érzem biztonságban magam. Kötekednek, köpködnek, undorítóak.
Kínaiak jönnek ide elbszni a gazdaságot a kínai olcsó szrokkal, de a nyelvet megtanulni azt nem tudják..
Nem provokációnak szánom a kérdésemet!!! Csak tényleg érdekel.
U.I.: Én is utálom őket, rasszista vagyok
Adolf bátyám itt lenne, cigány nem lenne
Erről beszélek.. És ezeket védik!!
Azért dolgozunk, hogy eltartsuk a putrit...
Mert egy normális, szociálisan működni képes embernek és a belőlük felépülő társadalomnak nem lehet célja idegenek ok nélküli gyűlölete, meg az ismeretlen emberek ismeretlensége miatti félelem és utálkozás.
Nyugi, te is majd kinövöd tinikorod utánra.
OK NÉLKÜLI?
Ok nélkül késeltek meg, ok nélkül szülnek 10 kölyköt a nagy semmire, amiket MI tartunk el, ok nélkül vernek halálra időseket pár forintért! Ok nélkül képtelen beilleszkedni a társadalomba! Ja és ok nélkül képesek voltak más országokban tenni ellenük!
Azt kívánom a hozzád hasonlóknak, hogy éljen putri mellett, rettegjen éjszakánként, hogy vajon melyik fog betörni hozzá: az, amelyik csak ájultra veri, vagy az, amelyik meg is öli!
A cigányok úgy szaporodnak, mint a csicsóka....
Azért nem ártana tenni valamit ez ügyben, mivel egyrészt a végén mi leszünk a kisebbség. Másrészt nem dolgoznak semmit, csak a gyerekek után járó pénzen élnek... Nálunk a faluban, ahogy anno egyik osztálytársam 8.ba elballagott 3 év múlva a 2. gyerekét szülte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!