Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavaztál és miért?

Kire szavaztál és miért?

Figyelt kérdés
Kifejtett véleményekre vagyok kíváncsi.

2014. ápr. 6. 16:33
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

" http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__554..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__554..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__554..

Ez most mire volt jó, hogy minden válaszolódat leoltod? Gondolom nem fogjuk megtudni, hogy Te kire szavaztál, kedves Kérdező."

Belinkelted a kérdéseim, értelmét nem látom.

Amúgy már leírtam, hogy nem szavaztam.

Bővebben: Volt rá opció, hogy elmegyek szavazni, de az adott párt nem került fel a pártlistára.

2014. ápr. 6. 17:14
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

politikai nézetektől függetlenül:

az isten mentsen meg az ilyen emberektől, mint amilyen (a válaszaid alapván) te vagy kérdező!!!

2014. ápr. 6. 17:28
 23/30 anonim ***** válasza:
Úgy érzem a válaszok, és a sok "csak ne a fideszre" kijelentés után, hogy a magyarok nagyon szeretnének tüntetni menni mint 2006-ban. Sok szerencsét!
2014. ápr. 6. 17:30
 24/30 A kérdező kommentje:

"politikai nézetektől függetlenül:

az isten mentsen meg az ilyen emberektől, mint amilyen (a válaszaid alapván) te vagy kérdező!!!"

Miért mi a gond velem?

Az, hogy nem fújom azt, hogy Szebb Jövőt? Vagy az, hogy nem az mondom, hogy "azért szavaztam a Fideszre, mert ő a kevésbé rosszabbik" és társai?

Én kiállok az elveim mellett és nem holmiféle propagandák fogják éppen jobbra vagy balra csavarni. A szavazás ideológiáját nem fogom lezülleszteni olyan szintre mint amilyen érvekkel egyesek elmennek xy pártra szavazni.

2014. ápr. 6. 17:36
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

22- es válaszolóval egyetértek. Tudod kedves Kérdező, nem a véleményeddel van a bajunk, hanem azzal, hogy úgy teszed ezt, hogy közben másokat megsértesz. Fogalmad sincs arról, hogy pontosan kinek válaszoltál undok hangnemben. Remélem lesz majd ember, aki szeret Téged és elfogad olyannak amilyen vagy, de fogadj meg egy tanácsot: Erről a modorról gyorsan szokj le, mert így nem győzöl meg senkit a nézeteidről. Megoldható lenne a normális válaszadás a részedről? Megoldható lenne az, hogy higgadtan válaszolsz és degradáló jelzők nélkül? Lehet veled együttműködni, mint emberrel? Amúgy Jobbikra szavaztam az elszámoltatás miatt.

20/l

2014. ápr. 6. 18:03
 26/30 anonim ***** válasza:

"Miért mi a gond velem?

Az, hogy nem fújom azt, hogy Szebb Jövőt? Vagy az, hogy nem az mondom, hogy "azért szavaztam a Fideszre, mert ő a kevésbé rosszabbik" és társai?

Én kiállok az elveim mellett és nem holmiféle propagandák fogják éppen jobbra vagy balra csavarni. A szavazás ideológiáját nem fogom lezülleszteni olyan szintre mint amilyen érvekkel egyesek elmennek xy pártra szavazni."

az első helyen emeltem ki hogy POLITIKAI NÉZTEKTŐL FÜGGETLENÜL!!!

nem, nem a véleményeddel van baj, csak a véleményed megformálásának stílusával.

Pl: kikéred az emberek véleményét, ők szépen válaszolnak, erre te belinkelgeted és mindegyiknek beszólsz aki nem a te nézetedet vallja...

Én is csak azt kívánom, neked, hogy találjon rád valaki aki így is szeret, vagy változtass kicsit a modorodon, mert ez nem méltó egy értelmes emberhez...

2014. ápr. 6. 18:08
 27/30 A kérdező kommentje:
Én teljesen higgadt vagyok. Eszemben sem volt senkit megsérteni, külön elnézést, ha akadt ilyen.
2014. ápr. 6. 18:09
 28/30 anonim ***** válasza:

Szeretném ha semmissé tennék a tróger FIDESZ által megírt földtörvényt, ami eladja a hazánkat. Az EGK államokból bármelyik polgár vehet földet. Nem szeretném ha Áder János ismét Kókával menne Szaud-Arábiába, mert ez az igazi nagykoalíciós összeborulás, nem pedig a kormányváltás nevű szenny.

Szeretném ha publikusak lennének az ügynöklisták, mert azt csakis a kommunisták védik - lásd: FIDESZ megszavazta, hogy titkos maradjon.

Nem szeretném, ha mégegyszer előfordulna olyan, hogy egy 3000 milliárd forintos nyugdíjalap, nyom nélkül eltűnik, mert abból 5 darab négyesmetró kijönne, de lehet maradna még rezsicsökkentésre is.

Nem szeretném, ha ahelyett hogy a devizahiteles embereken segítenek, még több devizahitelt venne fel az állam: Lásd: 10 milliárd eurós orosz hitel. ( Ugyanattól felvenni a hitelt, aki a kivitelező, egy ordas nagy ostobaság! )

Szeretném, ha lenne csendőrség a kisfalvakban, és ha a szociális segélyt nem pénz formájában kapnák a gyerekükből, és nem pedig a gyerekükért élő családok.

...

Kell még indok?! Szeretnék egy Szebb jövőt!

2014. ápr. 6. 18:56
 29/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez egy tisztességes válasz.
2014. ápr. 6. 18:58
 30/30 anonim ***** válasza:
Jobbik Magyarországért Mozgalomra, mert szemellenzős, Szebb jövőt! fújó gárdista vagyok.
2014. ápr. 6. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!