Kire szavaztál és miért?
"Jobbik, mert nem vagyok csökevényes."
De pedig az vagy. Meggyőződésem, hogy csak bigott emberek szavaznak a Jobbikra akik képtelenek levenni a szemellenzőt.
"Még nem szavaztam.Egyenlőre nem tudom kire szavazok,csak azt tudom,hogy a Fideszre nem."
Miért mész akkor szavazni? Természetesen a döntés a tiéd, de véleményem szerint így nincs sok értelme.
"Reggel Vona Gabiékra, mert imádom őket!!
21F"
Szóval a Jobbikra, remélhetőleg minél előbb elszáll imádatod és gondolataid megnyílnak a logika és racionalitás előtt.
"Igen. A cél, hogy bármire, csak ne a Fideszre/meg MSZP-re.."
Az "igen" válasz a kérdésemre sehogy sem értelmezhető. Akkor a te szavazatod sem értékelhető, a választás mögötti eszmerendszer sínyli meg.
"Jobbikra szavaztam mert már elegem van a Fidesz és az MSZP munkáiból."
Ennyi? Ennyit tudsz érdemben írni? Elégedetlenséged ennyiben kimerül?
"Listán Kormányváltás, egyéniben Fidesz."
Az úgy szép párosítás. Az egyik már rég elbukott (gondolom rövidtávú a memóriád), a másik pedig sikerrel hülyíti az embereket.
"Természetesen a Jobbikra,úgy ahogy a családom is.Mert szeretnénk egy szebb jövőt!"
Akkor nem értem, a kettőt hogyan hoztátok össze? Értem én, hogy "Szebb jövő" kifejezés nálatok olyan mint a kommunistáknál a "tiszteletem elvtárs", de ettől a Jobbik nem egyenlő a szebb jövővel. Természetesen ez az én véleményem.
"Jobbik, mert tetszik a programjuk, meg maga az egész kampány, a Fideszé nem, pedig azt fejből tudom."
Szóval célba ért a propagandájuk.
""Igen. A cél, hogy bármire, csak ne a Fideszre/meg MSZP-re.."
Az "igen" válasz a kérdésemre sehogy sem értelmezhető. Akkor a te szavazatod sem értékelhető, a választás mögötti eszmerendszer sínyli meg. "
A második válaszoló is hasonlót írt,vele értettem egyet.A harmadik még nem jelent meg, mikor én posztoltam, így ha utána jelent volna meg,bizonyára értetted volna. De sajnos így nem fogtad fel. Bizonyára a te szavazatod sem hasznos, ásd el magad!
"Bizonyára a te szavazatod sem hasznos, ásd el magad!"
Bizonyára nem, mert nem szavaztam.
'kedves' kérdező!
te a MI véleményünkre voltál kíváncsi, mi leírtuk.. nem értem, akkor miért kell egyesével az összes kommentelőt visszaoltanod.. ilyen ember mint te, inkább el se menjen szavazni, neked kéne elterelgetni a füstöt magad körül és tisztán látni.. jöhetnek a negatív értékelések, nem fogom megnézni az esetleges válaszokat sem (:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__554..
Ez most mire volt jó, hogy minden válaszolódat leoltod? Gondolom nem fogjuk megtudni, hogy Te kire szavaztál, kedves Kérdező.
Jobbik. Mégpedig azért, mert egyedül ők kínálnak alternatívát a valós problémákra, ők akarják rendbe tenni ezt az országot. És, hogy ez mennyire így van, arra a 67 éves édesapám egy mondata a legjobb bizonyíték:
,,Én a Fideszre szavaztam volna, de tudod fiam, a Jobbikra fogom adni a voksomat, mert a Fidesz csak azt nem tette meg,amit ígért: nem számoltatta el a bűnösöket a baloldalon."
" 'kedves' kérdező!
te a MI véleményünkre voltál kíváncsi, mi leírtuk.. nem értem, akkor miért kell egyesével az összes kommentelőt visszaoltanod.. ilyen ember mint te, inkább el se menjen szavazni, neked kéne elterelgetni a füstöt magad körül és tisztán látni.. jöhetnek a negatív értékelések, nem fogom megnézni az esetleges válaszokat sem (:"
Én meg leírtam a válaszokról a véleményem, nem értem mi itt a gond. Nem vettem volna észre, hogy itt a gyk-n valamilyen kialakult kultúrája lenne a kérdésfeltevésnek, ezért bátorkodtam a saját belátásom szerint cselekedni.
Hála istennek mai napon nem égetett semelyik szomszédom így nyugodtan szellőztethetek anélkül, hogy körbejárna a füst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!