Hogyan látod a Jobbik hosszútávú jövőjét?
Figyelem! Kérek minden 22 év alatti jobbikománt, hogy a lefelé mutató piros kézre szíveskedjék nyomni, ezzel alátámasztva az álláspontom!
Annyira el vagy varázsolva!
Én és a Jobbikos társaságom, közel nincs a 20 hoz.
Persze vannak fiatalok, de idősebbek is.
A Jobbikosok nagy része tudja hogy miért adja oda a bizalmát.
Ráadásul olyan találgatásokba szaladsz bele, aminek az alapja már teljesen hamis.
Ugyanis sem felfogásban, sem tartalomban, sem szervezettségben, nem lehet a MIÉP et össze vetni a Jobbikkal.
Feketén-fehéren le van írva, hogy a Jobbik szavazóinak elsöprő többsége:
1. inaktív (tehát egyetemista vagy egyéb tanuló, illetve munkanélküli)
2. férfi (meglepősen kevés a női gárdista, illetve kevés nő zsidózik nyíltan)
3. legfejlebb érettségivel vagy szakmunkás-vizsgával rendelkezik (zömmel nem IQ-bajnokok)
4. Nyugat felé egyenletesen csökken, tehát a keleti, szegényebb megyékben élők szavaznak inkább a Jobbikra
Feketén-fehéren le van írva, hogy a Jobbik szavazóinak elsöprő többsége:
A progresszív annyi mint ha az MSZP írná! Ne viccelj már!
Egy tradicionálisan Fideszes városból írok, és itt is jelentős erővel jelenünk meg mi Jobbikosok, holott az MSZP-t szinte mérni sem lehet. A tagság pedig teljesen vegyes az iskolázottság szempontjából, bár sok az egyetemista!
így kénytelenek lesznek lepaktálni az MSZP-vel. Hehe...
Miért is lenne kénytelen lepaktálni?
Ez nem az a buli mint amit megszoktál!
Bekerülés után (15-19%), 1-2év kemény munka után, lassan felfelé a létrán ha nem dől be, majd meglátjuk...
Ilyen volt a FIDESZ is!!!
" "Imádom" ezt a retorikát: "az én társaságomban sem csupa fiatal van", "az én városomban erősek vagyunk". "
Ja, én is ezen röhögök mindig.
Múltkor a jobbikos pártgyűlésen csupa jobbikos állt körülöttem, ergo a Jobbik már vagy 95%-on lehet...
Április 11 estéjén aztán majd jön a hidegzuhany a 25-40%-ról álmodozóknak.
"Szerinted a progresszív intézet egy pártatlan elemző cég?"
Na, akkor melyik elemzőcégnek kell hinni, ha az ember hithű jobbikos?
Van jobbikos elemzőcég?
Vagy a Jobbik inkább nem csináltat elemzéseket? Ha nem csinál, akkor azért, mert kvalifikált ember a közelébe se megy a Jobbiknak, ezért nem sikerül az Új Erőnek egy kis irodára való piackutatót vagy szociológust összeverbuválnia, vagy azért nem csinál, mert nem tetszenének neki az eredmények?
Nos, melyik a kettő közül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!