Megéri egyáltalán a jobbikra szavazni?
" kisebbségek jogainak semmibevétele"
Írj már példákat arra, hogy hol vannak a jogaik semmibevéve!
Sokak szerint meg túlságosan ki van nyalva a seggük.
"Többet kéne tanulni,hogy legyen munkája az embernek? Hiszen a diplomások sorban állnak a munkáért."
nem büfé szakon kell végezni a főiskolát, vagy egyetemet.
és igen tanulni kell, nem a sültgalambot várni, mert az magától még sose nem sült meg és senki szájába nem repült bele.
"A nagyhangú magyar vállakozásozás előtt azért azt nem ártana figyelembe venni, hogy az itthoni vállalkozásokat szeretik agyonadóztatni!"
Ez nem ad okot a kizsigerelésre és a csalásra, persze tudom a nagykutyák is ezt csinálják és ők milliárdokat csalnak, mit számít az a pár százezer Ft (ez utóbbit csak megjegyeztem, nem neked írtam és tudom oda írta, hogy vannak zsugoriak, vettem a véleményed).
"Ez nem ad okot a kizsigerelésre és a csalásra, persze tudom a nagykutyák is ezt csinálják és ők milliárdokat csalnak, mit számít az a pár százezer Ft (ez utóbbit csak megjegyeztem, nem neked írtam és tudom oda írta, hogy vannak zsugoriak, vettem a véleményed)."
Nem ad okot igen, de azért ennyivel nem ártana tisztában lenni pl. ha most én beleképzelném magamat egy vállalkozásba, persze egyébként eszem ágában sem lenne belefogni.
Ugye a multik adókedvezményeket kaptak, satöbbi.
Nem emlékszem mikor volt az a hullám amikor elég sokan visszaadták a vállakozóikat, szóval a részemről nem irigylem azért őket (sem), maradjunk ennyiben.
Annyira undorító ez a mééé nem tanútáá duma .. Gondoljunk már bele kicsit . Nem jó ha szakmát tanulsz,mert proli melós leszel, nem jó ha "büfészakos" vagy, mert azt nem veszik fel sehová,nincs rá igény , semmi nem jó csak 3 -4 favorit egyetem diplomája a többi sok millió ember meg megérdemli a sorsát, dögöljön meg, szenvedjen hóról hóra , mert nem arra 3- 4 szakra járt hanem másra ,mert más érdekelte ,vagy uram bocsá ,nem olyan az agya hogy fel fogja az elvontabb matematikát meg gazdaságtant ,nem volt pénze a családjának ,vagy esetleg szakmát tanult a szerencsétlen , ezért élete végéig minimálbéres meg havi 100 + kajajegyes cégeknél vergődjön ,és örülhet ha bekerül egybe ?? Most ha mindenki hirtelen elmenne csakis egyetemre ,nem adná alább ha beledöglik sem ,mégis ki dolgozna ? Hoznánk négereket Afrikából ??
Termelő tevékenységet senki nem végezne, mert az aktatolás és egész napos meetingelős excelhuszárkodás az nem az . Pedig manapság az a "valaki" aki semmit nem csinál, de jó zsíros fizetést kaszál miközben kb 1000 ember kizsigerelése által kap annyit amennyit. Hogy ez kiknek az igazsága ..tudnám írni ,de inkább szavazok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!