Megéri egyáltalán a jobbikra szavazni?
witt jól írtad...
nem tudom mit akarnak ezek, de a magyar vállalkozók,akik pont arról híresek, hogy majd az ő bejelentésükből lesz nyugdíjad, meg étkezési utalványod, eltesznek maguknak mindent zsebre, hogy ők tudjanak menni nyaralni, de a munkás még a balatonra se tudjon el menni.
itt nem is egy ilyen van felénk, két hét kanári sziget, a melósok meg alig kapnak, 70-80 ezer ft-ot.
akkor miről beszéltek jobbikosok?
a multik és a gyárak tudják finanszírozni az emberek megélhetését, még akkor is ha nem tetszik sok nagymagyarnak.
Majdnem ezer euro-t keresek, de forintba átszámolva.
soha nem értettem, hogy miért kell sírni, ha valakinek kevesebb jutott, nekem is volt minimálbéres keresetem, de tanulta, és tanultam, és most egy jó helyen dolgozom, előrelépési lehetőséggel.Tudom ezt a kárpátiát hallgató és űzzük ki a multikat felfogású embereknek nehéz belátni, de pont a multiknál lehet ilyen jól keresni.
csak ugye tanulni kell!
És nem a tanórán is a telefont birizgálni és ide írkálni, hogy a jobbik az mindent megtudna csinálni.
A Jobbik nem is az "ilyenek" miatt jött létre, hanem értünk, aki mint pl.én is 22 éve dolgozok egy nagy cégnél, minimál bérért.
Örülj magadnak, szavazz a fideszre, és tanuld meg a helyesírást!
én azt nem értem, és csak a te példádnál maradva, hogy 22 év alatt nem tudtál volna tanulni?biztos lett volna céges továbbképzésre, vagy ha nem ott akkor máshol elmész tanfolyamra vagy esti iskolába és kitanulsz egy másik szakmát, amivel többet keresel, és akkor nem 22 évig minimálbérért dolgoznod.
ha pedig beletörődsz hogy ennyit keresel huszonpár éve, az nem a kormány baja, hanem a tied, mert ahhoz hogy többet keress, tanulni kell!
A nagyhangú magyar vállakozásozás előtt azért azt nem ártana figyelembe venni, hogy az itthoni vállalkozásokat szeretik agyonadóztatni!
Vagy ha szerintetek olyan jól megy nekik akkor kezdjetek el vállalkozni! (Ez még nem azt jelenti, hogy nincsenek zsugoriak köztük.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!