Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az okuk az embereknek, és...

Mi az okuk az embereknek, és mi a politikusoknak, hogy féljenek a Jobbiktól?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 16:38
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Te meg humoros?mert elárulom,hogy nem , csak mész a tömeggel skandálva a butaságaidat,miközben nem is ismered amit utálsz.
2009. dec. 20. 18:13
 42/49 BeerHunter ***** válasza:
0%

Rasszista, fasiszta, antiszemmita, hortyfasiszta, stb... Akkor ki is skandál?

Megjegyzem, hogy a Jobbik még sehol sem volt, amikor már így gondolkodtam. Ugyanis van rá OKOM.

Egyébként meg hiába tépjük a pofánkat, aki nem élt még cigányok közt, az könnyen védi őket otthonról a fotelből.

2009. dec. 21. 08:54
 43/49 anonim ***** válasza:
35%

"aki nem élt még cigányok közt, az könnyen védi őket"

12:45-ös kommentemben leírtam már ezt a jobbikos "érvet", úgyhogy fölösleges volt fáradnod, droidkám.

Kb. 5 üzenet van a szalagodra felvéve. Ezeket ismételgeted. Nem tudod, hogy egy üzenet nem lesz meggyőzőbb attól, ha 2x vagy 50x lejátsszák. Csak unalmasabb.

2009. dec. 21. 09:38
 44/49 anonim ***** válasza:

és ő rasszista cigánygyűlölő v esetleg nyilas kedves liberális polgártársam?

http://www.youtube.com/watch?v=kh41BvlPs7Y

2009. dec. 21. 12:43
 45/49 anonim ***** válasza:
Ne fáradjatok,értelmetlen és lehetetlen az ilyen embert meggyőzni aki már döntött,hogy rasszista fasiszta jobbik akármit mondanak neki csak a magáét fújja közben örül magának milyen liberális gondolkodású,közben meg képtelen megérteni amit írnak,és pont ő nem fogadja el a másik nézeteit.\ne fáradj,hogy fejtsük ki mert abba is belekötsz és csak hajtogatod ez melyik szalag ezzel off mert így is sok időt pazaroltunk rád\
2009. dec. 21. 17:01
 46/49 anonim ***** válasza:
42%

17:01

"akármit mondanak neki csak a magáét fújja"

Na és mi az az "akármi", amit mondanak nekem?

Jobbikostól még SOHA nem hallottam épkézláb érvet azon a 6-8 primitív sablonon kívül, amit leírtam.

Valóban, ha az általam már felsorolt mondatokat ismételgetik, az nem fog meggyőzni a Jobbik szellemi fölényéről, ugyanúgy, ahogy egy tyúk kotkodácsolását vagy béka brekegését sem fogom meggyőzőbbnek érezni attól, hogy többször hallom.

Ha értelmesnek akartok tűnni és nem valamiféle papagájnak vagy felhúzható játéknak, akkor tessék valami gondolattal, netán észérvvel előállni.

2009. dec. 21. 18:06
 47/49 anonim ***** válasza:
24%
mondtam ne fáradj az ismétléseiddel :) ennyire nem kéne nehéz felfogásúnak lenned,amúgy meg akar meggyőzni a fene ÉN elfogadom ha mással szimpatizálsz ha téged zavar a jobbik főj nyugodtan a saját levedbe nem érdekel.:)
2009. dec. 21. 19:03
 48/49 BeerHunter ***** válasza:
0%

Hát szerintem Te még nem beszéltél élő jobbikossal, de mind1. Elég szomorú, hogy az embereket itt győzködni kell, holott ha lenne egy pici rálátásuk a dolgokra, akkor nem kéne ezzel bajlódni. Vagy szerinted minden oké? Csak így tovább? Sehol semmi gond? Boldog békeidőket élünk szerinted?

Mellesleg: nem azért "szajkózom" hogy igenis nagy bajok vannak, mert jobbikos vagyok. Hanem ezért vagyok jobbikos. Remélem érted a különbséget.

2009. dec. 22. 02:40
 49/49 anonim ***** válasza:
Mert zsidók tartják kézben az egészet a háttérben,és mert az emberanyag zöme már főleg cigány származású emberekből tevődik össze.Ennek a két félének pedig kb. annyira volna jó ez a jobbikos rendszer mint jegesmedvének a Mojave sivatagban. Nem élhető környezet számukra,ahol nem az ő érdekeiket szorgalmazzák. Ésszerű. Nem zavarodtak ezek meg hogy jobbikra szavazzanak. Ezért is marad sajnos ez a párt mindig csak harmadik szerintem.
2010. okt. 7. 08:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!