Mi az okuk az embereknek, és mi a politikusoknak, hogy féljenek a Jobbiktól?
MONDANI én is tudok ilyeneket
Te csak azt tudod mondani amit a média a szádba ad!
Gondolom, te is egyike vagy a kicsit sem antiszemita jobbikosoknak.
Magyarázd már el nekem, mi abban az antiszemitizmus ha azon az elven vagyok hogy sem az USa sem Izrael ne akarjon már más ország belügyeibe beleszólni? A zsidók foglalkozzanak azzal hogy ne a Palesztinok felé terjeszkedjenek, elüldözve őket az otthonaikból, hiszen elég nagy Jeruzsálem és a környéke, ahogy Izrael is. És mit keres az USA közel-keleten? Menjenek haza, és béke lesz, nem ez a kézenfekvő?
"nem kéne ennyire lenéznetek akibe szorult némi hazaszeretet"
Jobbikosokba egy gramm hazaszeretet sem szorult. Gyűlölet, az szorult beléjük elég, de az más.
"Nem a cigányokat szidjuk hanem a bűnöző cigányokat"
Miért nem a bűnözőket?
Jobbikosokba egy gramm hazaszeretet sem szorult. Gyűlölet, az szorult beléjük elég, de az más.
Akkor kijózanodásképpen olvad végig amiket írogatsz
Miért nem a bűnözőket?
Mert vannak bizonyos bűnözési formák ami a cigányokra jellemzőek, és ezt kriminológiailag kell elnevezni. Na most Görög bűnözésnek csak nem nevezhetjük!
Többek között ez is a mostani vezetés hibája, hogy még nincs betiltva az egész Jobbik úgy ahogy van.
Kiborult a demokrácia biliének a tartalma a soraid között!
"Nem a cigányokat szidjuk hanem a bűnöző cigányokat"
Miért nem a bűnözőket?
te jöttél a cigányírtással csak felvilágosítottalak a bűnöző cigányokkal van bajunk nem a sötétebb bőrrel.de lehet mondani írni akármit mindenbe belekötsz pedig a liberalizmus az egyenlő esélyekről toleranciáról és elfogadásról szól.erre nagyobb kirekesztő vagy mint az általad lenézett jobbikot hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!