Mi az okuk az embereknek, és mi a politikusoknak, hogy féljenek a Jobbiktól?
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 16:38
1/49 anonim válasza:
a politikusok féltik a hatalmukat
2/49 anonim válasza:
nem fél tőlük a kutya se, de én például dühös bohócoknak tartom őket, és nem szeretném, ha ők reprezentálnák az országot, mint most Ficoék és Slotáék a szlovákokat. hiába van nekik is néhány jó politikusok, a primitív hőbörgés mindig elnyomja a normális beszédet, és messzebbre is hallatszik.
szerintem erre az emberek jó része nem kíváncsi.
3/49 anonim válasza:
A Jobbik egy erőszakos, militáns párt, amely azokat az időket tekinti eszményképének, amelyeket sokan nem kívánnak, nem kívánunk vissza. A múltba tekint a jövő helyett, még mindig Horthyn és Trianonon lovagol, ahelyett, hogy felébredne, és belátná: ez a 21. század, és egyesült Európában szeretnénk gondolkodni. Gondolatilag még mindig ott tartanak, hogy bizonyos problémákat egyes népcsoportok nyakába varrjanak, és fűti őket az érzelmi elutasítás a szomszéd népekkel szemben. Elszigetelődésben, sündisznóállásban gondolkodnak, míg mások (én is) a nyitottság hívei. Lerombolni, elkergetni, leszámolni akarnak, míg a többség építeni és békülni akar. Én nem félek a Jobbiktól, mert tisztában vagyok azzal, hogy csak egy kórtünetről van szó. Arról, hogy valami nincsen rendjén, cselekedni kell. Első sorban nem a tünetet kell megszüntetni, hanem az okát kell megkeresni, és orvosolni. Persze ésszel, és nem fejjel a falnak, mint ahogyan a radikálisok gondolják. Ha a probléma forrása megszűnik, a tünetek is elmúlnak majd.
4/49 anonim válasza:
Mondjuk ha önhibádon kívül beleszületsz egy családba ebben az országban, akik ne adj isten sötétebb bőrűek, vagy éppen isten választott népéhez tartoznak, akkor mit éreznél? Gondolj csak bele. Tisztességesen dolgoznál, próbálnád nevelni a gyerekeidet, és hazafelé a munkából csak a származásod miatt összevernének egy kapualjban. Mert volt már ilyen, nem egy alkalommal. Természetesen a névjegyét is otthagyták az elkövetők- horogkeresztet rajzoltak a házra. Tényleg, miért is félünk?
5/49 anonim válasza:
utolsó jó de ennek mi köze a jobbikhoz?
anélkül,hogy ismernétek mondjátok amit a média szajkóz mint a példa mutatja horogkereszt az eszem megáll komolyan......
6/49 anonim válasza:
OK, akkor mutass egyetlen jobbikost, aki nem utálja a zsidókat és a cigányokat. Egyet. Elég lesz.
7/49 A kérdező kommentje:
Az én társaságomba ( Jobbikos) 1 olyan ember nincs aki utálna bár kit is, pedig sokan vagyunk!
2009. dec. 19. 17:17
8/49 anonim válasza:
9/49 anonim válasza:
pl én zsidó származású a feleségem,kislányom ezáltal félzsidó,cigány a szomszédom és egy helyen dolgozunk ezért egy autóval járunk költség kimélés szempontból.és nem akarom őket megölni hidd el és nem is utálok senkit és a barátaim sem pedig nem egy jobbikos van köztük.nem kell összekeverni a jobbikot a neonáci,skinhead,és az eltakart arcal randalírozó hülye.gyerekekkel.nem mindenben értek egyet a jobbik programjával de bennük látom,hogy megmozdítanak valamit amivel kimozdúl az ország ebből a posványból mert lassan élhetetlen lesz a korrupció és bűnözés miatt.és a többi pártnál még a gondolatát is tagadják,hogy ennyire súlyos a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!