Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 1001. kérdés. Kire szavaztok?

1001. kérdés. Kire szavaztok?

Figyelt kérdés

Tekintettel, hogy kismillió hasonló kérdés van, de mindig tesznek fel újat, most járjuk körül a témát minden oldalról és minden szemszögből, akár több kérdés szerint. Talán ha valaki lesz olyan kedves és ezt legalább visszaolvassa ( Ezért a kérdés címe ) akkor nem teszi fel még egyszer. :)

- Kire fogtok szavazni?

- Melyik pár a szimpatikus és miért?

- Melyik pár a legunszimpatikusabb és miért?

- Szerinted, hogy alakulnak az eredmények?

- Milyen változásokat szeretnél és vársz?

- Milyen következmények lehetnem Magyarországon április 6. után?

- Milyen álláspontot foglalsz az elcsatolt területekkel szemben?

- EU-val elégedett vagy-e és mit változtatnál ha lehetne?

- Ha lehetne támogatnád az EU-ból való kilépést?

- Ukrajna hatásai hazánkra?

Tudom rengeteg kérdés, csak gondoltam ha itt átbeszélgetjük a témát, talán lesznek akik veszik a fáradtságot és végigolvassák, esetleg választ kapnak a kérdéseikre.

Illetve még annyit szeretnék, hogy kulturáltan, de szidjuk egymást a favorizált párt és a nézetek miatt, hanem tekintsük véleményként.

2014. ápr. 2. 03:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
21%

-Kire fogtok szavazni? FIDESZ

- Melyik pár a szimpatikus és miért? EGYÉRTELMŰ ha fent leírtam

- Melyik pár a legunszimpatikusabb és miért? A jobbik,mert egy rasszista cigánygyűlölő párt

- Szerinted, hogy alakulnak az eredmények? Sajnos nem vagyok jós

- Milyen változásokat szeretnél és vársz? Változásokat én hozom az életemben nem egy kormány -_-

- Milyen következmények lehetnek Magyarországon április 6. után? Hát ha más nyeri meg akkor nő majd az ország adóssága

- Milyen álláspontot foglalsz az elcsatolt területekkel szemben? Régen is az Oroszoké volt,jó az úgy

Ne játsza a kiskirályt,ne akarjon mindent megszabni és engedje hogy egy ország olyan legyen amilyet ő akar.

- Ha lehetne támogatnád az EU-ból való kilépést? Azt azért nem.

- Ukrajna hatásai hazánkra? Hát az ukrán magyar határnál a kisbüfé forgalma nagyot nőt,mikor megijedtek az ukránok hogy be lesznek sorolva.

2014. ápr. 2. 14:39
 12/21 M.r Frakk ***** válasza:
86%

- "Kire fogtok szavazni?"

Jobbik

- "Melyik pár a szimpatikus és miért?"

A jobbikon kívül talán az LMP...

- "Melyik pár a legunszimpatikusabb és miért?"

Fidesz (Azt ha lehet nem ragozom hogy miért mert elmenne vele az egész nap)

- "Szerinted, hogy alakulnak az eredmények?"

Fidesz: 30-40%

jobbik: 25-30%

Összefogás:20-25% (talán)-30%

LMP: 5%

egyéb: 2-3%

- Milyen álláspontot foglalsz az elcsatolt területekkel szemben?

Nos ha az anyaországban már minden rendben akkor lehet beszélni támogatásról,segítségről vagy bármiféle Autonómiáról esetleg visszacsatolásról.

Nem vagyok elégedett vele.

- Ha lehetne támogatnád az EU-ból való kilépést?

Azt majd akkor ha az EU nélkül is képesek leszünk létezni.(Magyarul lesz normális iparunk,Mezőgazdaságunk)

- Ukrajna hatásai hazánkra?

Jobban oda kell figyelni Kárpátaljára és az ott élő magyarokra.

2014. ápr. 2. 18:31
 13/21 anonim ***** válasza:
36%

1: Fidesz.

2: Fidesz, mióta érdekel a politika, Fideszes vagyok, Orbánt egy piszok jó politikusnak tartom, és bár sok intézkedésével nem értek egyet, de összességében jó irányba mennek a dolgok.

3: MSZP, az MSZMP jogutódpártja, eladósították az országot, és egyszerűen nem kedvelem őket.

4: Nyer a Fidesz, remélem. :)

5: A KISEBB KERESETŰEKEN JOBBAN KÉNE SEGÍTENI!!!!!

6: Semmilyen, a baloldal csalásról fog beszélni, Európa meg meg fog döbbenni, amiért Orbánt ismét megválasztották!

7: Vissza kéne őket szerezni, én nagyon sajnálom, hogy magyar honfitársainkat egy tollvonással elszakították tőlünk, de remélem egyszer eljön az idő, hogy ismét közöttünk lesznek, gondolok itt a határokra! Sajnos ennek most nincs reális verziója, csak háború útján, amit nem szeretnék!

8:Nem vagyok elégedett az EU-val, de inkább nyugat, mint kelet. (Nekem nem tetszik a paksi bővítéses dolog)

9: Nem tudom, egyenlőre nem!

10: Nem vagyok jártas a témában, remélem semmilyen komoly baj nem lesz.

Kérek mindenkit, hogy ne pontozzon le, amiért leírtam amit gondolok, köszönöm.

2014. ápr. 2. 18:54
 14/21 anonim ***** válasza:
64%

Kicsit off,az öregeknek üzenném hogy az az MSZP mér nem azé mint régen,kérem tessék felfogni mert bizony az MSZP most a legrosszab párt.No hozzá tenném még hogy olyanokat hazudok hogy maga se hiszi el,ilyent kijelent hogy megszünteti a szegénységet...Most ez hü lye? Amerikában ahol a leggazdagabb majdnem mindenki is akad olyan aki nyomorban él,a házukat a jóisten tartsa össze vagy olyan is van aki kur váz ásból szerzi a pénzt hogy kaját vehessen.

Úgyhogy nekem ne állítson ilyen baromságot.

Akkor már inkább Jobbik...

2014. ápr. 2. 19:29
 15/21 anonim ***** válasza:
65%
Nem válaszolok minden kérdésre,annyit mondok,hogy a Fideszre szavazok,mert az egyetlen párt,amelyik a jelen pillanatban alkalmas a kormányzásra!Még annyit mondanék,hogy bár nagyon nem csípem a jobbikot,de azért remélem a szocikat ..rrá verik,hogy észre vegyék végre,idejük takarodni a hazai politikai életből!A jobbikkal egy nagy gondom van,az EU ellenesség!meg hogy kilépnének belőle!Nem vagyok nagy EU párti,de azért gondolkodni kéne a jobbiknak mielőtt ilyen ostobaságokat tervez!Sajnos nem lehetünk semmilyen szempontból függetlenek az Eu-tól!A többi programját,tervét nem értékelném,annyi elég hozzá,hogy ÁLOMVILÁGBAN ÉLNEK!!meg az is,aki rájuk szavaz és úgy van vele,hogy jó,ha 4 évente új kormány van.......
2014. ápr. 2. 20:12
 16/21 Joe Makepeace ***** válasza:
75%

1. Munkáspárt

2. Munkáspárt, Munkáspárt 2006, SZEMA

3. Fidesz

4. Megjósolhatatlan, nincs is értelme, ráadásul 1990 óta eddig az összes választás pont a nem várt eredményeket hozta rendre!

5. Alapvető változásokat az oktatásügyben, az egészségügyben, az idősügyben, a közbiztonságban, a büntetések szigorításában, a cigánypolitikában, a finanszírozásban, átláthatóságot a beruházásokban, erőművek- vasútak- gyárak építését (főként focistadionok helyett), és még vagy 1000 minden...

6. A következmények beláthatatlanok lesznek, olyanok, hogy belezeng a kontinens, hogyha tényleg a kiszivárgott csalásokra készül a "drága" kormánypárt. Például EBESZ-nemzetközi megfigyelők komoly korlátozása, láncszavazás, etc.

7. Az elcsatolt területekkel akkor érné meg most konkrét álláspontokat ütköztetni, ha kb. 1935 lenne, és nem így 94 évvel az események után... Jelen pillanatban 20-ad rangú kérdés...de alapvetően autonómia szorgalmazása Székelyföldön, és a Kárpátalján is.

8. EU nélkül nem vagyunk meg, és nem úgy néz ki hogy valaha is megleszünk. Európai parlament viszont leginkább egy szükségtelen ingyencirkusz. Tanácsok kellenének, ahol összehangolják a döntéseket, fórumok, de nem "parlamenti frakciók"

9. Az olyan lenne, mintha tömeges öngyilkosságot követnénk el, bár lehet, hogy a populistáknak tetszik ennek a hangoztatása.

10. Nem hiszem, hogy hatása lenne, egyébként a Krím pedig mindíg is orosz terület volt, most itt volt a lehetőség, hogy Oroszország visszaszerezze, (az Oroszországi Föderáció részévé is vált így egyben, amin nem hiszem, hogy megsértődnek), viszont azért az állítólagos "123%-os" részvételi arány azért az no comment..., a FÁK-nak meg úgy tűnik csak így maradhat tagja a Krími terület, hiszen Ukrajna úgy néz ki otthagyja a szövetséget...

2014. ápr. 2. 20:34
 17/21 anonim ***** válasza:
80%

1:Én a Fidesz legnagyobb ellenfelére fogok szavazni,bosszúból,mert megszabadítottak a trafikomtól.

2:Egyik se szimpatikus,az ígéretek jól hangzanak,csak épp köszönő viszonyban sincsenek a realitásokkal.....ez minden pártra igaz.Pl:adó csökkentés+európai bérek...na az hogy lenne??Erre kíváncsi lennék

3:Jelenleg a Fidesz vállvetve az Mszp-vel,mindketten bizonyítottak már.

4:A Fidesz nyerni fog,imádkozom,hogy ne legyen meg a 2/3.

5:Én ,mint vállalkozó nem kérek semmit,se európai bért,se jobb munkakörülményeket,én ezeket majd megoldom,csak hagyjanak ,hogy végezzem a munkámat,ne a "papírozással"és egyéb túlszabályozott dolgokkal kelljen foglalkoznom,a piac úgyis eldönti majd ,hogy kellek vagy nem.Egyébként pedig már kezdem únni,hogy az én pénzemmel mások gazdálkodnak úgy,hogy én nem adtam erre felhatalmazást...magyarul az én adóforintjaimra egyik párt se ígérgessen.

6:Egy kicsit megint rosszabb lesz nekünk,elvégre mindenki nem járhat jól.

7:Az EU jó dolog,a vezetőinkkel,

főleg a régiekkel volt és van a baj,bénák volta és a pénzt jobban szerették a hazájuknál,mint mindig.(Elszegényedő magyar politikust láttott már valaki?)

8:Támogatnám,de csak miután a forintomat mind átváltottam volna euróra,vagy svájci frankra:)EU nélkül nem sokáig maradhatnánk életben.

9:Ukrajna?Ja itt a szomszédba....nem oszt-nem szoroz,Zsirinovszkíj erről megmondta a tutit.

2014. ápr. 2. 22:36
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Az előbb egyet kifelejtettem :az elcsatolt területeket.

Na az jól van így,én nem vagyok korlátozva egyik elcsatolt területen sem semmiben,oda megyek ahová akarok ,akkor amikor akarok,cégem is lehet,politikus nem akarok lenni egyik területen sem,akkor mi kell még?

2014. ápr. 2. 22:41
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
LMP:)
2014. ápr. 3. 21:12
 20/21 anonim ***** válasza:
95%

Kire fogtok szavazni? MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP-re

- Melyik pár a szimpatikus és miért? PM, EGYÜTT, LMP, képviselik a számomra fontos zöld és tiszta(tisztább) politikát, kiállnak a hátrányos helyzetűekért.

- Melyik pár a legunszimpatikusabb és miért? KDNP és Jobbik az ideológiái miatt, Fidesz a 2/3-uk és hatalmuk gátlástalan kihasználása miatt, a "csak ők az okosak és mindenki más hülye" stílusuk, állandó hazudozások miatt

- Szerinted, hogy alakulnak az eredmények? Kormányváltók 35%, Fidesz 30%, Jobbik 19%, LMP 9%, többi a be nem jutó kispártokra.

- Milyen változásokat szeretnél és vársz? Új választási rendszer (tisztán listás, alacsonyabb küszöb, jobb ajánlási rendszer), új alkotmány, felsőoktatásból elvont pénzek visszaadása, paksi szerződés felmondása, melegek örökbefogadásának engedélyezése, röghözkötés eltörlése, EU barát politika, többkulcsos adó, gazdagok helyett a szegények támogatása, gyermekéhezés visszaszorítása, környezetvédelemre és fenntarthatóságra fordított figyelem növelése, több nő szerepvállalása politikában és vezető szerepben, női bérek egyenlősége a férfiakéval, szélsőségek visszaszorítása (ezeket szeretném, hogy várni mit lehet az jó kérdés).

- Milyen következmények lehetnem Magyarországon április 6. után? Passz, ha a fidesz nyer mégjobban elkapatják magukat, ha a kormányváltás akkor is nehéz lesz, mivel mindenhol a fidesz embere ül, de lassú javulást.

- Milyen álláspontot foglalsz az elcsatolt területekkel szemben? Elvesztettük a háborút, így jártunk. Támogatni kell, hogy használhassák anyanyelvüket és ilyen iskolákba járhassanak, de szerintem az EU miatt a határok feloldódnak és így ez nem probléma.

- EU-val elégedett vagy-e és mit változtatnál ha lehetne? Elégedett vagyok, néhány ügyben határozottabb fellépést várnék, hajlanék a politikai unió kialakítása felé.

- Ha lehetne támogatnád az EU-ból való kilépést? Semmiképp sem.

- Ukrajna hatásai hazánkra? Nekünk is így kéne kiállni magunkért, mint ahogy ők tették. Nem az oroszokkal kéne barátkozni és évtizedes kölcsönt felvenni tőlük.

23/F

2014. ápr. 4. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!