Lassan "kihal" a nagy baloldal szimpatizánsai?
Ha ez ringat biztonságba, akkor nyugodtan hidd csak ezt. Ha szerinted a mai ötvenévesek, akik a 80-as évek közepén-végén nőttek fel szinte már félkapitalizmusban, mind rajongással gondolnak a korszakra akkor igen naiv és fiatalka lehetsz.
Ez a duma megy már 15 éve, aztán valahogy mindig egy jól behatárolható, komoly szinten belül fluktuál az eredmény.
Üdv,
egy 25 éves balos
1. Az úgynevezett baloldal addig nem hal ki amíg egyetlen elnyomott ember is él a földön.
2. Ez magyarországra vetítve úgy érvényes hogy ma már sok korábban baloldai szavazó a Fideszhez pártolt ugyanis észrevehető hogy egyrészt a Fidesz is öregszik másrészt ők azok akik sok-sok olyan tettet hajtanak végre ami a Kádár-rendszert idézi.
Úgyhogy-összességében...ne reménykedj barátom mert a"balosok"addig lesznek amíg a világ! Legfeljebb más-más formában. Úgyhogy igyekezz ezzel vagy megbarátkozni vagy...ne harcolj ellene ha haldokolsz.
"Nem ezt akarom hinni hanem ezt látom hogy ott a sok 60-50 év feletti ember aki nyelik Bajnai meg Mesterházy hülyeségét mint kacsa nokedlit!"
És ki vagy te, hogy az általad látott dolgoknak bizonyító ereje legyen akármire?
Én meg ezen a fórumon meg úgy en bloc az interneten azt látom, hogy a totális kritika és objektivitás nélküli nokedlizabálás a szélsőjobbos kistinik sajátja.
Na, most melyikünknek van igaza?
Gondolom szerinted neked, mert engem bizonyára agymosottnak tartasz. Mert ezt írta a kedvenc oldalad és ők mindig igazat mondanak.
Ugyebár.
Te Jézus isten mik ezek a válaszok egyből jönnek a "szélsőjobboldali vagy" :D
Bocsánat hogy fel mertem tenni egy kérdést egy észrevételemről!
Ti vagytok ám az igazi szélsőség ahogy válaszoltok!
"Az úgynevezett baloldal addig nem hal ki amíg egyetlen elnyomott ember is él a földön."
Ezt a választ 0%-ra értékelték...gratulálok! Igaz a mondás hogy a magyar ember gyűlöli az embertársát! Gratulálok...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!