Fideszesek! Mit gondoltok, végleg elbukott a baloldal?
Én, mint fideszes abszolút így látom, már nem is igazán reménykednek, h választást nyerhetnek, hanem inkább már azért harcolnak, h a Jobbik is nehogy lenyomja őket.
Ez a Jobbik-ellenes propaganda itt az oldalon már kezd egyre szánalmasabb lenni, hatalmas kétségbeesés vette kezdetét.
Már nem is azon vannak, h a saját fényezés, hanem a másik lejáratása.
Arról ne is beszéljünk, h az MCP megjelenése rengeteg szavazót vesz majd el tőlük:)
4 év múlva az MCP még erősebb lesz, a nyugdíjas szavazóik egy része kihal, szal valszeg az utolsókat rúgják.
Végleg megsemmisült a baloldal?
2.
Erről beszélek:D
Viszed a balos haverjaid is?
Ugyan miért a baloldaltól venne el szavazatokat az MCP? Ezt mi alapján állítod? A tegnapi Békemeneten az ORÖ képviseltette magát, ennyi erővel a Fidesztől is vehetne el szavazatokat.
"a nyugdíjas szavazóik egy része kihal"
Csak azt tudom elmondani, mint a romák kapcsán, a nyugdíjasok nem csupán a baloldalra szavaznak, nézz meg egy akármilyen Fidesz-gyűlést, tele van nyugdíjassal.
Ha a baloldal nagyot bukik, az sem jelenti a baloldal végét, hiszen rengeteg baloldali gondolkodású ember van az országban. Bukás esetén lehetőség nyílna egy európai(bb) gondolkodású szociáldemokrata párt megjelenésére.
#2 menj most könyörgöm!
ja és "vigyél magaddal még egy embert"
A baloldalnak már hónapok óta lőttek.
Az éven én mást nem hallottam róluk csak a folyamatos öngólok rúgása, a lejáratás, a szétesés.
Majd a kényszerített összefogás, mert másképp elvesztek volna valahol az LMP meg a ismeretlen pártok között.
Aztán mivel ez se hozott semmit, feladták és 15-én már a Jobbik ellen tüntettek.
Mi ez, ha nem egy minden téren lesüllyedt csapat utolsó napjai?
A jövőt pedig jól látod, 2018-ban sok vizet már nem zavarnak(na nem mintha most zavartak volna):)
Fidesz győzelem, Jobbik stabil második!
Lehet rájuk szavazok már csak azért is, ezzel is a baloldalt gyengítem:D
"Ha a Fidesz és a Jobbik tovább erősödik én húzok innen..."
Pedig erre nagy az esély, mert az összevisszalopás (leánykori nevén maszop-szadesz) egy tragikomédia, szóval ennyi erővel már ma este csomagolhatsz. :D
Párja a zokninak.
A cigányság a baloldal szavazótábora.
A Fidesz nem véletlen tolta be a családi adókedvezményt illetve vette vissza 28-ról 22-re a FHT-t.
Ezzel a cigányok szívtak.
A baloldal meg jött a demagóg, populista 50 ezret mindenkinek című marhasággal.
Persze azzal is saját magukat járatták le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!