Fideszesek! Mit gondoltok, végleg elbukott a baloldal?
Én, mint fideszes abszolút így látom, már nem is igazán reménykednek, h választást nyerhetnek, hanem inkább már azért harcolnak, h a Jobbik is nehogy lenyomja őket.
Ez a Jobbik-ellenes propaganda itt az oldalon már kezd egyre szánalmasabb lenni, hatalmas kétségbeesés vette kezdetét.
Már nem is azon vannak, h a saját fényezés, hanem a másik lejáratása.
Arról ne is beszéljünk, h az MCP megjelenése rengeteg szavazót vesz majd el tőlük:)
4 év múlva az MCP még erősebb lesz, a nyugdíjas szavazóik egy része kihal, szal valszeg az utolsókat rúgják.
Végleg megsemmisült a baloldal?
Én a munkahelyemet csak baloldali kormány alatt veszítettem el. Olyat nem ismerek aki most vesztette el főleg a Fidesz miatt. De van aki végre talált munkát.
Elég korlátolt vagy, ha azt hiszed, hogy azért mert veled és a környezeteddel ezt történt annak köze van a Fideszhez és hogy mindenkivel ez történik biztos..
Én nem vagyok közel semmilyen tűzhöz bérből élek és olyan munkahelyem van ahová nem azért vettek fel, mert ismerek valakit..
Miért csak a fideszeseknek tetted fel a kérdést? Félsz, hogy más esetleg nem osztja a nézeteidet?
Szerintem a bal oldal már 2010-ben megbukott. A fidesz még csak erkölcsileg és csak virtuálisan, de ami késik az nem múlik.
Iagzából magyarországon a "rendszerváltás" óta nincs baloldal.
valaki komolyan atzt meri nekem mondani hogy amit gyurcsányék bajnaival csináltak az baloldali poltika? Egyáltalán nem az. Még eddig sem jut el mekdonáldszon nevelkedett tömegbirka nép. Ez egy baloldali köntösbe bujtatott országlopás és pusztítás. innen már csak egy lépés maradt felismerni, hogy fidesz ugyanezt csinálja narancs szin alatt (ugyanaz a gazdájuk)
100 ezerszer is hajrá Jobbik.
Én például ismerek két cigány családot, akik nagy fideszesek.
Nem feltétlenül a baloldaltól vesz el szavazatokat az MCP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!