Most akkor melyik igaz a multikkal kapcsolatban?
Általában a két állítást szoktam itt olvasni:
1.A multik, amit kapnak adókedvezményt semmit nem jelent, csekély mértékű, így ha nem tud mellettük érvényesülni a hazai, akkor azért van, mert a hazai szar.
Tehát nem indul előnnyel a multi.
2.Ha valaki feldobja, h töröljük el a kedvezményt akkor rögtön megy a hiszti, h "hát szegény multik azonnal kivonulnak, hát hogy gondoljátok ezt?"
Na most gondolom más is olvasta már máskor is ezeket a sorokat, tehát akkor leginkább a multifanoktól kérdezem, h akkor hogy is van?
Mert nekem ez kicsit paradox.
Csekély mértékű, nem befolyásol semmit, de ha nem kapják akkor pakolnak?
Ez kicsit olyan mint a drogosok, "lehet nélküle élni, de nem tudnak"
Na egy újabb segg fej, aki félrebeszél.
Szövegértelmezés nulla.
Mielőtt elkezdenél sírni, szarok a magyar multira.
Remélem mára kivinnyogtad magad.
Ez nem más, mint háború, gazdasági eszközökkel vívva. Mert az az ország, amelynek nincs saját tulajdonú, legalább honi szinten stabil lábakon álló vállalata egy szektorban, "köldökzsinóron" lóg.
Szerintem a multiknak megvan a létjogosultsága minden piacon, de azt a szélsőséget el kellene kerülni, hogy több kiemelt szektorban, mint pl. az élelmiszer-kiskereskedelem, a piac túlnyomó részét uralják.
Amúgy kár a saját, érdekes felvetésű topicodat tönkretenni ilyenfajta reagálásokkal, mint a fenti, kérdező.
Rosszul vagyok az ilyen szánalmas emberektől, mint az első.
Valamiért fáj neki a kérdés, nem tudom miért védik ilyen kitartással egyesek a multikat, állandóan behisztiznek, mint a....
Ennyit akarsz megtudni, mint amit leírtam és már hisztizik is, h kivonulás meg a többi.
Persze a kérdésre nem kapsz választ.
Főleg, h azonnal szalad jelenteni a moderátoroknak.
Már megint egy vérmagyar akarja tudni, hogy a vitában az ellenfelei mit gondolnak.
Az rajtad kívül senkit nem érdekel, hogy szerinted mi szokott lenni itt a fő érv, főleg, hogy személy szerint az 1. pontodat én ezen az oldalon még nem olvastam - netán hazudnál?
A multi előnye a méretgazdaságosság fogalmában rejlik, bár nem gondolom, hogy tudnád mi az.
A kérdésed meg egy totális baromság, az érvelési hibák tipikus alfaja: [link]
Nem vagyok vérmagyar és még jó, h te el akarod dönteni, h én mit láttam.
Szal nyugodtan te is elolvashatod, amit belinkeltél!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!