Ítéletek Politikával kapcsolatban!?
Elitélitek a Jobbikot mert rasszista......miért??senkinek sem ártott!
Elitélitek a Nácikat! Oké......legyen...
Oroszország,illetve a kommunista diktatúra hány embert is ölt meg? 2x annyit amennyit a nácik.....őket? miértnem itélitek el? akkor az MSZP miért nem rasszista?
Hülyeségnek tünik de szerintem jogosan feltételezhető ez a kérdés....mutogatni könnyű!
Csak értelmes válaszokat kérnék amennyiben ez lehetséges?!
A történelmet a győztesek írják.
A demokrata USA is csinált ezt azt.
Mellesleg a liberalizmusnak is sok áldozata van.Ideszámíthatjuk a multikulturalizmus miatt meghaltakat, a cigányok által megölt európaiakat is.
Az áldozatok több tízezer, százezerre is tehetők.
Mert nem a húsvéti nyuszi miatt történtek ezek.
Mindért a liberalizmus és a liberálisok felelősek.
Ezért is szoktam mondani, hogy felesleges zsidózni, a gond a libsikkel van.
Nem kérdező, lehetetlent kérsz! Értelmes válasz csak értelmes kérdésre adható. A válaszolók, mérlegelik a kérdésedet, és aszerint válaszolnak. Erősen elfogult kérdés esetén számodra kedvező választ hasonló nézetűektől várhatsz (bár őket nem érdemes kérdezni, hiszen ismered hasonló nézeteiket). Más nézetűek óvatosabbak. Csak a (másik oldalon) hasonlóan elfogult emberektől kapsz más választ. Erősen téged leszólót.
Értelmes válaszban erősen kételkedem.
12.48
"Elitélitek a Jobbikot mert rasszista......miért??senkinek sem ártott!"
Eddig olvastam... Szóval ha Jobbik nem ártott a cigányoknak (nehezen tudna hiszen nincsen hatalmon), akkor nem lehet rasszista sem... Tök értelmes.
de tisztában vagyok vele mi a rasszizmus....de az hogy itélet azzal ti nemvagytok tisztában!
Elitélik a nácikat mert "embereket" öltek meg....elitélni a komcsikat nem itélitek el ...... miért? 2x annyi embert öltek!
Amúgy meg honnan veszed, hogy nem ítélem el a komcsikat?
És azt honnan veszed, hogy más sem?
Mellesleg megtanulhatnál normálisan írni és fogalmazni, mert egy zavarodott embert nem sokan tudnak komolyan venni.
"Elitélitek a Jobbikot mert rasszista......miért??senkinek sem ártott!"
HAHAHAHAHA!
A jobbikosok jobban utálják a többi magyar embert, mint a cigányokat. Nézz már itt körül, hogy hány jobbikos ócsárolja itt a "fajtárását".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!