Április 6. után a Jobbik lesz a második erő?
Előzőnek: attól még hogy pont titeket nem kérdezett meg egyik közvéleménykutató sem, attól még lehetnek reprezentatívak.Persze a közvéleménykutatásokat sok esetben használják félrevezetésre.
De ettől még a Jobbik nem lesz második erő.
A Jobbik az első erő, már most is. A baloldal nincs sehol, a fideszre pedig csak azok szavaznak akik nem értenek a politikához, de azt tudják hogy a fletóék sz*rok.
Persze mivel az emberek nem értenek a politikához, és nincs vállalható világnézetük, ezért a fidesz fog nyerni. A Jobbik pedig csak második lesz :/.
Meséltek ti itt össze vissza.
Mondtam hogy valójában nincs is olyan hogy bal és jobboldal. Csak normális/nem normális programmal rendelkező párt.
Ezt bizonyítja az is, hogy 2010-ben nagy fölényel nyert a fidesz és azt is, hogy most a baloldali szavazok egy része, átfordult a jobbikhoz. (ugye milyen meglepő?)
Még ha a fidesztől fordultak volna a jobbikhoz! De nem!
És azt tudtátok, hogy a baloldal pont az, akire a bizonytalan szavazok nem akarnak szavazni? Pont bajnai akarta őket meggyőzni, de nem sikerült neki! Pont Orbán és Vona nyer a bizonytalanokból is.
Utolsó előtti: Vállalható világnézet mindenkit irtani? Politikához értők a jobbikra szavaznak? Ne legyél hülye, a jobbikra a lecsúszott, tehetségtelen, posztkommunista proletariátus szavaz, nyolc általánossal. A másik fele (pl itt) meg tizenöt éves, szkiba jár és nagyon utálja a cigányokat, mivel a saját tehetségtelenségét másra vetíti ki, ahelyett, hogy összeszedné magát és lediplomázna. (Arról nem is beszélve, hogy a nógrádi nem cigányok pontosan úgy viselkednek, mint a nógrádi cigányok.)
A Jobbik programja az értelmestől távol áll, az egész populista osztogatás: a költségvetésen (16ezerMRD Ft) egy hatalmas, 10ezerMRD-s lyukat ütne, ha megvalósítják a hazugságaikat. Az pedig, hogy a jobbik a legtisztább párt nem igaz: Volner diplomáját pl hol szerezte?
Aki nem akar egy pöcegödörben élni az az LMP-re vagy az Együtt-PM-re szavaz.
"Ne legyél hülye, a jobbikra a lecsúszott, tehetségtelen, posztkommunista proletariátus szavaz, nyolc általánossal. A másik fele (pl itt) meg tizenöt éves, szkiba jár és nagyon utálja a cigányokat, mivel a saját tehetségtelenségét másra vetíti ki,"
Úrég, hogy mennyi együgyü, szánalmas kis ember él ennyire kevés IQ-val, hogy ilyeneket irkál. Ezt a lejárt, alaptalan, ostoba, szűk látókörű, sablonos fröcsögést. Ontsd csak magadból a mocskot,én jártam egyetemre, képzeld pont politológiát tanultam, és képzeld jó sokan voltunk Jobbikosok, nem véletlen, hogy a Jobbik alapból az ELTE-ről indult, egyébként neked mi is a végzettséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!