Április 6. után a Jobbik lesz a második erő?
NEM lesz, szerencsére.
Én egy 30.000-es városban lakok. Vona pár hete volt itt, és csak 3-400 hallgatója volt.
"Első legyen már" és az mért lenne jó?
Leírom a jövő heti eredményeket : Fizess vagy Összefogás 2. MCP 3. LMP 4.Jesz és utána jönnek a többiek nem lesz a jobbik sehol
nem akarok elkeseríteni senkit, és lehet nyugodtan lepontozni a tényeket, de a mai baloldali megmozdulás bizonyította, hogy még mindig bőven számolni kell velük, és a Jobbiknak esélye nem lesz eléjük törni.
félreértés ne essék, nem szavazok az összefogásosdira, de a Jobbikra, és speciel Fideszékre se. csak el kell fogadni, hogy nem elég tág a szavazóbázis.
- Nyugdíjasok, zsidó származásúak, cigányok szavazatára nem nagyon számíthatnak.
- A szavazni vágyó és kevésbé radikális jobboldali fiatalok/középkorúak maradnak a kormánypárt mellett
- a legfőbb tábor, a fiatalság nagy része még mindig ki van ábrándulva az egészből, és el se megy, ha meg elmegy, akkor is sokan voksolnak az LMP-re is
hol akartok második ellenzék lenni? vagy főleg megnyerni a választást?
hagyjuk már ezeket a felméréseket.
ismeretségi köröm meg én is jobbikosok vagyunk (kb 20-an), mégse kérdezett se a Tárki se a Médián minket.
Annyira irreális az amit mondanak hogy csak na. Mint 2002, nagyon vezet a fidesz aztán kikapott mint a sz@r.
Utálom amikor ilyenekre alapoznak. Az hogy ki nyer nem tudom. hogy kire szavazok? na azt tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!