A Jobbik átvette a második helyet a közvélemény kutatások szerint! Szerintetek az Mszp feladta?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 05:43
1/19 anonim válasza:
nem adta fel. és a jobbik továbbra is 8 %-os párt marad
2/19 anonim válasza:
Hogy adná már fel... csak szeretnéd kedves jobbikos.
Mindig az nevet aki utoljára nevet, ezt ne felejtsd el.
3/19 anonim válasza:
Nem adta fel, álmaitokban lehettek jobbikosok a második helyen a közvélemény kutatások szerint. 0%-os párt vagytok.
4/19 anonim válasza:
Hajrá Jobbik! Ha nem lennének nyugdíjasok a kis kedvenc pártocskátok (MSZP) be sem jutna a parlamentbe, mivel fiatalok körében 5% alatt van már :).
Szebb jövőt, mindenkinek!
5/19 anonim válasza:
Lassan el lehetne küldeni a kérdést a moderátornak. Mi van, a gyik-on hirdeti magát a Jobbik? Ingyen reklám mi?
Az Msz soha soha nem fogja feladni. A jobbik meg egy... párt, a wc-n na ott második lehet hamar le is húzhatja magát már ezek szerint a második a sorban:)
6/19 anonim válasza:
Két olyan közvélemény-kutatás lesz mostanában aminek hiszek: április 11-én és 25-én. Az összes többi egy kalap kakik sem ér.
7/19 anonim válasza:
Fel. A Fidesznek meg már esélye sincs. :)
Szebb Jövőt. :)
8/19 anonim válasza:
"Ma Magyarországon nagyobb dicsőség Jobbik aktivistának lenni, mint pártelnöknek bármely más parlamenti párt élén."
(Vona Gábor)
9/19 anonim válasza:
nem adta fel csak már hiába kapálózik, el fog süllyedni a saját mocskában...
10/19 anonim válasza:
Szerintem sem ők adták fel. Nekik a lopásból sosem elég. Inkább fogalmazzunk úgy, az igazságszolgáltatás elérte őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!