Mit szólsz ahhoz, hogy a legújabb közvélemény kutatás szerint jelentősen visszaesett a Jobbik támogatottsága?
"Nem tudta kihasználni a Fidesz szavazóinak átmeneti elbizonytalanodását az MSZP. A kormánypárt nem erősödött, a Fidesz viszont az aktív szavazók körében újra 48 százalékon áll. A Fidesz erősödésének a Jobbik látta kárát, a párt maximális támogatottsága 20 százalékról 14 százalékra zuhant. Az MSZP-t szinte csak a nyugdíjasok támogatják, a középkorúak még a parlamentbe se szavaznák be."
Természetesen hazudnak. Továbbá te cionista vagy, meg szabadkőműves, hogy egyátalán ilyet kérdezni mersz, és biztos te hamisítottad az ártatlan bárány Budaházy ellen a hangfelvételt, továbbá civilben szabadságharcosverő rendőr vagy.
Komolyra fordítva a szót, a jobbik reálisan egy 8-10 százalékos párt. Ennyit fognak kapni, nem többet.
20-ról 14-re estek vissza? Mikor kerültek 20-ra? :D
Mellesleg egy ilyen közvélemény kutatásnál 1000 embert kérdeznek meg. Szerintem ahányszor megmérnék, annyiszor változna.
Nemtudom miért kell okoskodni a közvélemény kutatásokkal, az EP választás előtt is 5%ra jósolták, 15 lett belőle.. és igen, ferdítenek, hazudnak, Budaházy pedig lehet, hogy terrorista, de az a hangfelvétel nem bizonyít semmit.
A rendőrök pedig tényleg ártatlanokat vertek, ez nem is vitatéma. Második válaszolónak gratulálok, annyi hülyeséget írt egy kommentben. Talán nem az RTLből kéne tájékozódni?
Churchill mondta: "csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam".
Az index nekem már jó régóta nem mérvadó semmilyen tekintetben.
És ez nem előítélet, hanem "utóítélet".
Statisztikával mindent ki lehet mutatni.
Egy valós adat lesz, mégpedig április 11.
"Lemondott a Jobbik bicskei elnöke, akit a Magyarok Nyilai-ügyben gyanúsítottak meg."
Na ennyit a Jobbikról. A Jobbik ugyanolyan szemét börtöntöltelék banda, mint az MSZP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!