Így a választások előtt néhány nappal, a helyzet egyre inkább olyan, mint valami szürreális futballmeccs, ahol a fanatikusok ordítják a kedvenc csapatuk (bocs, pártjuk) nevét a fülünkbe. Nem?
"Ezek a szerencsétlenek úgy imádták mindig is a pártjukat, mintha valami football-klubnak lennének a szurkolói."
Mindenki ilyen ebben az országban. Nem csak a jobbosok vagy csak a balosok, mindenki.
Én is pont ezt mondom.
Nem csak a birkamenetelőkre értettem, hanem az összes pártkatonára.
tegnap 20:59
Akkor sem fogok a jobbikodra szavazni.
"Csak a Fidesz!"
Na, még egy pártfutballista XD
"Ilyen színvonalra degradálódott a magyar politika?"
Biztos nem emlékszel a 2002-es választásokra. A magyar politikának mindin ilyen színvonala volt.
Szerintem el kéne menned szavazni, hiszen a saját sorsodról döntesz. Ne a fanatikusok alapján ítélj meg egy pártot, hanem a programjuk és kampányuk alapján. A magyar politika éppen az ilyen hozzáállás miatt tart ott ahol. Más országokban ezrek harcolnak azért, hogy szavazhassanak, de akár Magyarországot is felhozhatnám példának, hiszen egykor az őseink vívták ki számunkra ezt a jogot. Már csak értük is elmegyek szavazni.
Tudom, hogy nehéz a megfelelő párt megtalálása a mai helyzetben, de legalább olvass és érdeklődj, hátha elköteleződsz valamelyik mellett.
(egy jobbikos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!