Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Így a választások előtt...

Így a választások előtt néhány nappal, a helyzet egyre inkább olyan, mint valami szürreális futballmeccs, ahol a fanatikusok ordítják a kedvenc csapatuk (bocs, pártjuk) nevét a fülünkbe. Nem?

Figyelt kérdés
Ilyen színvonalra degradálódott a magyar politika?

2014. márc. 29. 20:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"Ezek a szerencsétlenek úgy imádták mindig is a pártjukat, mintha valami football-klubnak lennének a szurkolói."

Mindenki ilyen ebben az országban. Nem csak a jobbosok vagy csak a balosok, mindenki.

2014. márc. 29. 20:35
 12/20 anonim ***** válasza:

Én is pont ezt mondom.

Nem csak a birkamenetelőkre értettem, hanem az összes pártkatonára.

2014. márc. 29. 20:44
 13/20 A kérdező kommentje:
Elég ijesztő....
2014. márc. 29. 20:52
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Aki nem szavaz az szerinted nem szavaz? Nos teoretikus síkon nyilván nem a gyakorlatban viszont igen, mivel adott több párt és az épp regnáló párt múltkor nagy előnnyel nyert és P = elég nagy hogy most is hasonló (főleg a választási törvény módosulása miatt [is]) tehát ha nem szavazol akkor effektíve a minősített többségű regnáló pártra szavazol a gyakorlatban. Persze te magad mint individuum elméleti síkon nem szavaztál csak ez gyakorlatban nem nyilvánul meg.
2014. márc. 29. 20:59
 15/20 A kérdező kommentje:

tegnap 20:59

Akkor sem fogok a jobbikodra szavazni.

2014. márc. 30. 07:16
 16/20 anonim ***** válasza:
10%
Eleg szanalmas volt, hogy a bekemenetre odajottek, mert semmi keresnivalojuk nem volt ott. Csak a Fidesz!
2014. márc. 30. 09:12
 17/20 A kérdező kommentje:

"Csak a Fidesz!"

Na, még egy pártfutballista XD

2014. márc. 30. 09:55
 18/20 anonim ***** válasza:
ma 07:17 vagy akármennyi a válaszolónak : Én nem írtam, hogy a jobbikra szavazz megjegyzem én sem foguk rájuk, csak leírtam mi van ha nem szavazol. Amúgy én ehhez annyit mondok úgy gondolom adott állam állampolgáraként arra a pártra kell szavaznom amitől a legjobb változást remélem az ország ügyében. Na az biztos hogy a mostani nem, és mivel sajnos az aktuálpolitikai helyzetben egy pártnak van esélye arra, hogy az aktuális pártot leváltsa így gondolom ki lehetett találni, hogy kire a legcélszerűbb, ha nem a Fideszre.
2014. márc. 30. 10:43
 19/20 anonim ***** válasza:

"Ilyen színvonalra degradálódott a magyar politika?"

Biztos nem emlékszel a 2002-es választásokra. A magyar politikának mindin ilyen színvonala volt.

2014. márc. 30. 15:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem el kéne menned szavazni, hiszen a saját sorsodról döntesz. Ne a fanatikusok alapján ítélj meg egy pártot, hanem a programjuk és kampányuk alapján. A magyar politika éppen az ilyen hozzáállás miatt tart ott ahol. Más országokban ezrek harcolnak azért, hogy szavazhassanak, de akár Magyarországot is felhozhatnám példának, hiszen egykor az őseink vívták ki számunkra ezt a jogot. Már csak értük is elmegyek szavazni.

Tudom, hogy nehéz a megfelelő párt megtalálása a mai helyzetben, de legalább olvass és érdeklődj, hátha elköteleződsz valamelyik mellett.

(egy jobbikos)

2014. márc. 30. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!