Rosszabbul élünk, mint egy éve? Megerősíteném a tavalyi évhez képest jobban élünk vagy rosszabb lett a helyzet?
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 20:15
2/11 anonim válasza:
Én sokkal jobban élek mint tavaly, és sokkal-sokkal jobban, mint két éve.
Lévén lett munkám - és tegyük hozzá: ehhez semelyik politikai pártnak semmi, de semmi köze nem volt :D
3/11 anonim válasza:
jobban. nem volt infláció. míg máshol igen. a pénzed tehát többet ér, mint tavaly
5/11 anonim válasza:
Mi nem élünk rosszabbul. De ennek semmi köze a pártokhoz.
6/11 ConnectCare válasza:
Esetleg egy kicsit több pénzzel, de biztosan kevesebb joggal, kevésbé jogállamnak számító állammal.
7/11 anonim válasza:
Nem élünk jobban, sőt rosszabbul, mint 4 éve.
8/11 anonim válasza:
jobban élünk. A közelünkben egy elektronikai cégnél jelentős beruházást hajtottak végre így rajtam kívül a hugom és az öcsém is kapott munkát.
9/11 anonim válasza:
Szerintem rosszabul. Ha csak az élelmiszerek árát nézed a boltban, hogy milyen sunyi módon kúsznak fölfelé. Egy nagybevásárlásnál nagyságrendekkel többet fizetek, mint egy éve. A fizetésem, meg egy forinttal sem lett több.
10/11 anonim válasza:
nem tudom te hova jársz közértbe, nálunk minden ugyanannyi, mint tavaly. csak az élvezeti cikkek ára emelkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!