Mennyire hat ez negatívan a Jobbikra?
Sok-sok oldalról hallottam már, hogy a cigány önkormányzatok a Jobbik ellen szavaztatnak. Azt a rengeteg alacsony szinten élőket szólítják meg, akiket soha nem érdekelt a politika, soha nem szavaztak. Szerintem ezen kisebbség nagyon kicsi része szavazott eddig.
De most ezeket az embereket buzdítják, hogy szavazzanak valakire, csak lényeg ne a Jobbikra. Hirtelen ingyen ételosztást, rendezvényeket szerveznek, hogy biztosan elmenjenek szavazni. Ez derékba törheti az eddigi Jobbik emelkedést?
Idáig sem rájuk szavaztak.
Egyébként ez az "ételosztás" nem hiszem, hogy újkeletű dolog lenne így választások előtt.....
"A cigányoktól már rég el kellett volna venni a szavazati jogokat."
Ez így ebben a formában korrekt.
Mellesleg a cigányság igen veszélyes ám.
A termékenységi rátájuk magasabb, mint a magyaroké, ha elérnek egy bizonyos szintet, akkor 8 általánossal sem rendelkező politikusokat is küldhetnek majd a magyar parlamentbe és cigány kormány alakulhat.
Mi lesz ha cigány kormány alakul?
Na, mi?Hát csicskáztatás.Ez egy ősi cigány hagyomány.A lényege, hogy elfognak egy másik embert , akiből gyakorlatilag szolga lesz.
A megmaradt magyar népre ez vár majd.
És hála a liberalizmusnak ez be is fog következni, nem csak egy vicc.
"Semmivel nem
lesz kevesebb esélye, mint 4 évvel
ezelőtt."
4 év alatt elég sokan lettek szavazóképesek. És rengeteg cigány nem szavazott akkor, aki most fog.
Hihetetlen, hogy a "Minden cigány..." kezdetű mondatok még mindig 75%-ot kapnak, én meg, aki azt mondom, hogy csak mértékkel legyünk rasszisták, (jós mód) kb. nullát.
G.
Tényleg van egy pár cigány szavazó is!
Egy komment:
" Ma este hívott egy kedves cigány ismerősöm, együtt voltunk katonák, akinek saját költségemen kinyomtattam a Jobbik: Kimondjuk, Megoldjuk programját és elolvasták, ezt követően 24 cigány család terjeszti az igét a faluban, ha így megy tovább, hamarosan egy egész szinte csak cigányokból álló falu lesz Jobbikos!! Ezt nevezem! Gratulálok! Nos akkor ezekszerint én náci és antiszemita vagyok? Üsse kő, leszarom :D "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!