Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbikosokat mi zavarja a...

A jobbikosokat mi zavarja a Jobbikban?

Figyelt kérdés

Gondolom a legtöbben azért szavaznak a Jobbikra, mert jelenleg nincs jobb és nem azért, mert tökéletesnek tartják.

Biztos a Jobbikra szavazók sem elégedettek vele 100%-ban.

Hol van a pártban a hiba?

2014. márc. 24. 00:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Idézek Vona beszédéből, 18:25-től indul a link, olyan 3 perc amit meg kéne nézni onnantól, mindent elmond a jelenleg helyzetről. És erről nem a Jobbik tehet. "

Megnéztem a videónak az általad megjelölt részét, és ne haragudj, de ennek semmi köze ahhoz, amit én írtam, semennyiben nem reagál arra, így nem értem, miért linkelted.

Amiben igaza van, hogy tragikus, hogy élhetetlen ez az ország.

Amiben csúsztat, hogy azért a külföldre költözés és a halál nem ugyanaz, így nagyon demagóg hasonlat ezt a jelenséget bármilyen fegyveres konfliktushoz mérni.

Amiben még csúsztat, hogy amit a nyomorgó rokonok megsegítésére küldenek, az nem kerül be a nemzetgazdaságba...A kettő nem zárja ki egymást, sőt, tipikus esetben mindkettő igaz.

Az "angol fiút vagy angol lányt, az LMP-seknek mindegy" elszólása meg annyi különböző ponton ostoba és gusztustalan, hogy arról regényt lehetne írni.

2014. márc. 25. 17:04
 22/24 anonim ***** válasza:

"Azért ordít az elkeseredett kapálózás a Jobbik ellen. Ki a f_szt akartok ilyen gyenge érvekkel meggyőzni? :D"

Azért ordít az elkeseredett kapálózás a jobbik mellett. Ki a faszt akarsz ilyen gyerekes beszólással meggyőzni?

2014. márc. 25. 18:44
 23/24 anonim ***** válasza:
Köszi h idéztél, legalább a moderálás után is látható, amit írtam. Még egyszer köszi utolsó! :))
2014. márc. 27. 00:51
 24/24 anonim ***** válasza:
Én is elkeseredetten kapálózom a jobbik ellen! Köszi neked utolsó és a hozzád hasonlóknak is!
2014. márc. 27. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!