Ez a nő milyen szerepet tölt be a Jobbikban?
Az egyik képviselőjük alatt láttam, hogy írogatott, így gondolom, hogy a Jobbik tagja.
Mit csinál ő?
Képviselő lesz vagy mi?
Valami ifjúsági tagozatos plázabiccs.
Lehet, hogy az Előd húzogatja a Túrótorta mellett.
tele van ilyenekkel a jobbik
csak körül kell nézni...
ő az egyik képviselő mellett titkár/tanácsadó/segítő stb. a parlamentben
# 3 Hazudnak a patkányok. Fiatalok körében nem a legnépszerűbb. A primitívek körében a legnépszerűbb.
Zázrivecznek amúgy nem jutott csaj, vagy mi?
drága 6-dik
vonának van felesége
biztos a dk a legnépszerűbb ugyebár
" 3 Hazudnak a patkányok. Fiatalok körében nem a legnépszerűbb. A primitívek körében a legnépszerűbb.
Zázrivecznek amúgy nem jutott csaj, vagy mi?"
Olyan primitívek körében mint te is?
A degenerált koalíciódnál csak pl. vaddisznaira futja.... :)
Ki mondta neked, hogy koalíciót akarok kormányra jövőre?
Én látom a jövőt: megy majd minden tovább, ahogy eddig. Fidesz újabb 4 év, remélhetőleg tartják az egykulcsos adót, mert nekem pl. több lett vele a pénzem, és vigyék csak véghez a hosszabb távú gazdasági terveiket. Az, hogy mellette gengszterkednek, engem hidegen hagy. Eddig sem voltam maffiózó trafikos, eddig sem láttam egy huncut vasat sem a bizniszből. Magánnyugdíjalapom sem volt, amit elvehettek volna, államiba raktam eddig is. Azokat se féltem, akikét lenyúlták, egy kis ügyeskedéssel simán tartható lesz a nyugdíjrendszerünk. Nem engednek majd 45-50 évesen nyugdíjba menni, nagyon helyesen.
Elárulom, te hihetetlenül naiv, hogy a jobbik is lopkodna, de még ráadásul s.eggostobák is az államgazdasághoz. Őket kormányra állítani a töltött pisztolyt a kisgyerek kezébe állapotot hozná magával. Nevetséges még a gondolat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!