A Jobbikban tényleg sok a kommunista liberális emberek?
"A jobbikosok a buták?Akkor a 3 millió írástudatlan,gyilkos,rabló cigány okos?"
A cigányok primitívségétől és csökkent értelmétől még nem lesznek okosak a jobbikosok. Amúgy egyelőre nincs belőlük 3 millió. Bár, ahogy liberrált haverjainkat ismerem, simán kinézem belőlük, hogy csak azért is feltornázzák a számukat a segélyezéssel, mert meg kell felelni az ideológiának.
Én a rendszerváltás elott a kommunista párt tagja voltam, most a Jobbikban vagyok.
Miért? Mert mind a ketö párt a magamfajta prolikat képviseli. Nincs más párt aki kiáll mellettünk.
"Rengeteg véresszájú MSZP szavazó nyergelt át a Jobbikra."
Egy hithű maszopos sose szavaz másra!
Kivétel ha annyira elege lett ebből-abból, és csalódott a kedvenceiben.
3 milió cigányvan és 2 milió lecigányosodott magyar.szerintem
hát ha most 2 millióan szavaznak a jobbikra akkor az az 1 millió plussz valszinü fidesz,mszp szavazó volt..mert mi más lenne.
Előbb tanuld meg egyeztetni az alanyt és az állítmányt...
Jó lenne ha anyut is megkérnéd hogy csináljatok néhány tollbamondást a helyesírásod javítása végett...
Amúgy igen, előfordulnak a jobbikban régi fideszesek és mszpsek, de a miépesek és fkgpsek szerintem magasan felülreprezentáltak. Vess azér egy pillantást a többi pártra is: ott viszont csak SZDSZ, MSZP, FIDESZ, MIÉP és MDF-esek vannak.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!