Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 70 év felettiektől miért...

A 70 év felettiektől miért nem vonják meg a szavazati jogot?

Figyelt kérdés
Könnyen befolyásolhatóak, rövidtávú a memoriájuk, beígér Orbán 10% rezsicsökkentést, nagyon jó de előtte 30 féle adót kivetett stb. Ezt elfelejtik. Mszp se jobb. A Jobbikról meg nem tudnak szinte semmit (amit igen azt is Rtl vagy TV2-ből) soha nem fog az ország előre haladni.
2014. márc. 21. 19:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%
En inkabb a 60 alatti IQ hanyadosu emberektol vonnam meg. Jobbikosokmazonnal kiesnenek :P
2014. márc. 22. 00:46
 22/25 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is inkább az alacsony iq-val rendelkező agymosott fiataloktól kellene megvonni.
2014. márc. 22. 09:18
 23/25 anonim ***** válasza:
58% Igazi vérbeli Jobber vagy!!! Ez az égesd még a pártodat, ez csak nekünk jó:-)
2014. márc. 22. 09:19
 24/25 anonim ***** válasza:
49%

21, tőlem nem fogja az unokám sajnálni ezt a jogot, mert én majd elmondhatom neki hogy már jóval 25 alatt a saját lábamon álltam, továbbá tettem azért már akkor, és tenni is fogok később is hogy neki legyen még országa, hogy legyen jövője. Hogy ne egy lezüllött erkölcsileg és közbiztonságilag nulla országban kelljen felnőnie, ahol még azt a hitelt kell majd fizetnie amit még a dédszülei korában vettek fel. A mai kor öregei nem igazán mondhatnak el ilyeneket, mert javarészt ők felelősek azért hogy itt tartunk. Már a 40-50 korosztály mint fletó,viktor is nyakig benne vannak a levesben.

Pont hogy nem rég nőtt fel azaz első generáció akik már nem kaptak szoci agymosást, még csak most kezdődik a java.

Bár ezt sajnos felismerték fent is, és most már nem a kádár retró megy, hanem a liberális erkölcsi züllesztés.

Előbbi generáció még arra emlékszik vissza hogy dolgozni kellett valamit, és lett mindenkinek lakása.

Utóbbi generáció meg arra emlékszik vissza drog,pia,buli,munkanélküliség,jó esetben itt maradnak az országban, és a bank elvitte a lakást amiért a szülei megdolgoztak.

Szóval lehet mindkét oldalt szidni, csak egyről feledkezik meg mindenki, hogy mindezért ki a felelős, ki irányított? Ki volt felelős pozícióban, meg ki szavazta őket oda.

Én inkább a felelős pozíciójú helyeket vonnám meg azoktól akik hozzájárultak ennek az országnak a tönkretételéhez.

Kisz titkárok, párt emberek? Mehetnek a lecsóba.

Itt lenne már az ideje hogy magyarok vezessék ezt az országot.

2014. márc. 22. 14:01
 25/25 anonim ***** válasza:

#22 - Az első mondat rendben van. A másodikkal pedig ne sértegess légy kedves: fognak értelmes emberek is a Jobbikra szavazni, csak ők jellemzően nem kiabálják tele a világot.

Meg mondjuk jelölhettél volna meg valami 80-90 körüli értéket, 60-nal szerintem már gyámság alá helyezik az embert...

2014. márc. 22. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!