A 70 év felettiektől miért nem vonják meg a szavazati jogot?
Jó, majd ha az ilyen feltevést támogatók átlagéletkora 17-nél több lesz és egyszer benő az agyatok lágya, akkor meglátjuk, hogy mennyien lesznek közületek is, akiket röhögésen kívül akármi másra is késztet ilyesminek a gondolata is :)
Tudod, demokrácia alapjai, egyenlőség meg ilyenek.
De szerintem nem kell itt kispályázni, egyszerűen szavazzuk meg, hogy csak a Jobbik indulhasson a választásokon és kötelező legyen rájuk szavazni. Úgyis azt akarjátok, nem? Aztán meg örökös kormánypárttá is tehetjük őket. Mert az jó az országnak. Csak az és semmi más.
Na fussatok ingyensörért a Morrison'sba, aztán holnap tanulni ám a hétfői nyelvtantézére!
igazából a nyugdíjasok egy ilyen vitából valóban nem tudnak jól kijönni:
megkérdezik az embert hogy megy a sora:emberek zöme azt mondja rosszul.megkérdezik mikor ment jól? azt mondja hát nem is emlékszik.....
nomármost kik döntik el a szavazásokat?egyértelműen a nyugdíjasok mert az urnához járulás az egyetlen épkézláb programjuk.
hát ennyire értenek a nyugdíjasok a politikához..... olyan kormányt hoznak rendszeresen a nyakunkra akivel senki sem elégedett eléggé
Tényleg nagyon aranyos a részetekről, hogy kollektíven tudjátok, hogy A Nyugdíjas mit csinál(na), mit gondol(na), mit tesz(tenne). Tudjátok, mert csak. Mert ti megvilágosultak vagytok és mindenki aki veletek nem ért egyet az agymosott hülye.
Na majd néhányótok kinövi ezt a minden tini életében elkövetkező próféta/zsenikomplexust és ki fogjátok nevetni magatokat visszatekintve ugyanúgy, mint ahogy most gondoltok szánakozva a 3-4 évvel ezelőtti ízlésetekre.
Addig meg lesztek olyan kedvesek és hagyjátok a felnőtteket dolgozni.
Cöhh, fityesznek maszopnak programja sincsen, vitázni sem mernek kiállni, de a szavazzunk csak rájuk persze...
Az még a jobb ha program alapján szavaz a 18 éves, de az hogy a nyugger meg az 1000 forint nyugdíj emelésért (mi munkánkból, mi adónkból hitelre fel vett pénzből) szavaznak bárkire az jobb?
Megkérdezed az átlag bekövült öreget, csak annyit tud kibüfögni hogy kádár alatt jól éltem, ezért szavazok most is ezekre. Ja meg adtak 100 forintot meg egy kiló krumplit szavazás napján. És hiába mondod meg neki hogy 1 ezek nem kádárék, 2 evvel a gyerekével, unokájával cseszik ki, le tojják magasról mert ők már úgy sem élnek akkor, nekik a kiló krumpli fontosabb mint az utódaik jövője, azt majd oldják meg ők...
Ezért tartunk itt.
Ezt majd csak az idő fogja megoldani, ha majd ez a korosztály eltűnik, tekintve a katasztrófa egészségügyet nem is oly távol.
Egyébként ilyenkor meg úgy tudnak hápogni hogy Orbán ellopta a kórházat, őket azért nem látják el rendesen.
Ha visszakérdezek hogy deh át 2010 előtt nem ugyan ilyen gáz volt, hebegnek habognak, aztán csak rávágják hogy a kisembernek mindig rossz, de azért az X-et majd ugyan úgy visszarakják a "kádárék" mellé.
Ugyan ez igaz a viktoriánus hívőkre is.
Sőt olyan szinten megy az elhülyítés a médiában, hogy amikor elmondtam hogy a Jobbikra fogok szavazni, megijedtek az öregek hogy úristen náci vagyok-e?
Szóval pró kontra lehetne itt szavazó jogot elvonni mindenkitől, én úgy gondolom a 24 év szereplőit kéne eltüntetni végleg, aztán utána arra a hazafias magyar nemzeti pártra szavaznak akire csak akarnak.
58%-os, azt mondod az idő fogja megoldani. B...meg, akkor meg már te leszel nyugdíjas és tőled fogja az unokád sajnálni a kiló krumplit.
Most te komolyan ilyen vagy ? vagy csak a jobbikot akarod lejáratni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!