Hazai adózáshoz kötni a szavazó jogot? Segélyen élők, külföldön dolgozók?
Már régen volt ilyen kérdés, említették is.
Ti adnátok-e szavazati jogot a gyerekgyártóknak, külföldre kivándoroltaknak, régóta munkanélkülieknek, visszaeső drogosoknak, alkoholistáknak, bűnözőknek, magyarán azoknak akik nem fizetnek semmilyen komolyabb mértékű adót, esetleg csak kivesznek.
Magyarán joga van-e annak megmondani merre menjen a szekér, aki csak utas rajta, és sem nem tolja, se nem húzza?
Off:
2 éve ki tart el?
Már bocsi nem akarok személyeskedni, én is voltam munkanélküli, és én is megkaptam hogy nem is akarok én dolgozni, mert nem mentem el tesco árufeltöltőnek, ugyan is tartottam magam ahhoz hogy tartok egy szintet, felsőfokú papírral, nem fogok a 8 osztályosok közé menni csicskának. Most nem bántani akarom az ott dolgozókat, de beleláttam abba a világba, tudják az ott dolgozók is hogy gáz. Azért aki akar az tényleg tud dolgozni, én mindig találtam valamit, 2 év otthon csücsülés az nagyon sok.
On:
Azért írtam bele a munkanélkülieket is, mert az is annak számít aki 20 éve az, most ne akadjunk le azon hogy valaki félévig nem talál munkát, nem ilyen kis intervallumra gondoltam nyilván.
a külföldi munkavállalók más kategória,ők értelmes emberek nagy áldozatot hoznak és kényszerűségből mennek ki melózni.
de a sok senkiházitól megvonnám én is.
egy 6 elemis félig hülye ember ne szólhasson már bele az ország sorsába..de ha meg onnan közelítünk h úgyis előre megvan írva a forgatókönyv....tökmindeggy
Igen kedves 4-es, mert így aztán nincsenek visszaélések.
Neked is annyi eszed van mint egy wc kefének.
Nem is nő lenne, ha ilyen marhaságot kérdezne illetve dobna fel.
Nem csodálom, hogy a férjed megrokkant!
5.
Látom a kommentedből, hogy egy nagyon értelmes ember lehetsz. Talán értelmezd amit írok, bár talán az már túllő az értelmi szinteden, hogy megértsd.
Tekintsük el a bunkó megjegyzésedtől. Miért is? Kérdező ezt mondta: "magyarán azoknak akik nem fizetnek semmilyen komolyabb mértékű adót, esetleg csak kivesznek. Magyarán joga van-e annak megmondani merre menjen a szekér, aki csak utas rajta"
Erre vonatkozott a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!