A Jobbikot szponzorálja a Coca-Cola cég?
"Nem. A magyar ember sohasem iszik ilyen szart."
Ez mondjuk így, ebben a formában teljesen igaz.
""Nem. A magyar ember sohasem iszik ilyen szart."
Ez mondjuk így, ebben a formában teljesen igaz."
Tehát aki colázik nem magyar? És van aki ilyen nemzethez akar tartozni?
"Tehát aki colázik nem magyar?"
Nem értem mitől lenne magyar.
""Tehát aki colázik nem magyar?"
Nem értem mitől lenne magyar."
Itt kezdődik a probléma, hogy még ezt sem érted! Szoktál enni néha pizzát? Mertha igen, akkor a nyakatekert abszurd "logikád" szerint te nem vagy magyar, hisz a pizza az olasz étel. Kínai kajáldában sem ettél még soha? Mertha igen, akkor te kínai vagy. :D
Lehet, hogy te attól vagy magyar, mert töltött káposztát eszel és hozzá egri bikavért iszol, de én meg attól vagyok magyar, mert:
1. Magyarul beszélek.
2. Magyar identitástudatom van.
3. A magyarság érdekeit tartom szem előtt.
4. A sportokban a magyaroknak szurkolok (ahol van magyar résztvevő).
5. A magyar kultúrát, költészetet, irodalmat ismerem és szeretem a legjobban, (ez persze nem zárja, ki hogy ne szeressek külföldi műveket is, sőt)
6. Magyar állampolgár vagyok, és azok voltak a szüleim is és azok felmenői is. (Bár magyar állampolgárság nem feltétel, hogy valaki magyar legyen)
7. Magyarországon élek, és az őseim is itt éltek. (Aki kiment, az is lehet magyar, akin a határ ment át, az meg pláne lehet magyar, szóval ez sem feltétel)
8. Azért pedig, mert hébe-hóba elmegyek a mekibe és eszek egy hamburgert és iszok egy kólát, még nem leszek sem zsidó, sem kínai, sem jenki, sem korcs. Az, hogy mikor mit eszek, mit iszok, a legkevésbé sem befolyásolja az én magyarságomat.
9. Szeretem a magyar ételeket is. Paprikáskrumplit, (a paprika Amerikából való megjegyzem) töltöttkáposztát, halászlét, stb. de ez sem befolyásolja azt, ki a magyar. Továbbá nemcsak kólát iszok, hanem iszok vizet is, pálinkát is, bort is, sört is, tequillát is (biztos mexikói is vagyok), rostos leveket, fantát és különböző ízesítésű üdítőket, kávét is stb.
Az, hogy te magyar vagy, az pedig nem vita tárgya, te MAGYAR IDIÓTA vagy. Nem vagyunk rád büszkék, de legalább elfogadunk magyarnak, mert az idiotizmusodnak semmi köze a magyarságodhoz, az identitás-tudatodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!