Ki miért fog a választott pártjára szavazni?
Fidesz? Tetszett az elmúlt négy év?
Összefogás? Tetszett az elmúlt nyolc?:)
Jobbik? Megoldást vársz tőlük a cigánykérdésre?
Vagy csak azért szavazol az egyikre hogy ne a másikra? Vagy mert nincs jobb?
stb stb
Csak érdekel, hogy ki miért szavaz arra, amire.
30, te százaléktalan válaszoló: a megrágalmazásaid azok, amik nem jönnek be. Meg a tudálékosságod sem.
Na most mi lesz? Szerintem ez a színvonal meg inkább rátok vall, mert én meg csak ilyeneket kapok, a te fajtádtól.
És ez most mit bizonyít, azon kívül, hogy gyakorifüggő vagy, ki van véve az akksi a laptopodból, és jól bánsz a PhotoShop nevű progival?
Nem győztél meg.
hohó :DDDD
szerintem ő nem liberális. íme:
"Az üzenet küldője: hdengineer
Az üzenet címzettje: tetro
Az elküldés időpontja: ma 07:37
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Tényleg betiltotta a Fidesz a cigánybűnözés szót?
""A cigánybűnözés kifejezés jogi kategória" Akkor linkeld már be a jogszabályt róla :D"
Az üzenet szövege: tetro, te sz@&házi patkány, rakjon s3ggbe 6 cigány minden reggel"
Az igen :D
Tetro-nak még el is hiszem... persze akkor neked is el kell hinni. Visszavonom a hazugság rágalmát. De bocsánatot nem fogok kérni, mert elvtelenül cseszegeted a baloldalt, anélkül, hogy utánanéznél dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!