Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki miért fog a választott...

Ki miért fog a választott pártjára szavazni?

Figyelt kérdés

Fidesz? Tetszett az elmúlt négy év?

Összefogás? Tetszett az elmúlt nyolc?:)

Jobbik? Megoldást vársz tőlük a cigánykérdésre?

Vagy csak azért szavazol az egyikre hogy ne a másikra? Vagy mert nincs jobb?

stb stb

Csak érdekel, hogy ki miért szavaz arra, amire.

2014. márc. 16. 14:18
1 2 3 4
 31/39 tetro ***** válasza:
Azt mondjuk nem tudom, hogy ha írt is neki bárki, azt honnan tudja, hogy az illető liberális volt. Vagy ez csak a szitokszó a mondatban?
2014. márc. 16. 18:26
 32/39 anonim ***** válasza:

30, te százaléktalan válaszoló: a megrágalmazásaid azok, amik nem jönnek be. Meg a tudálékosságod sem.

[link]

Na most mi lesz? Szerintem ez a színvonal meg inkább rátok vall, mert én meg csak ilyeneket kapok, a te fajtádtól.

2014. márc. 16. 18:26
 33/39 anonim ***** válasza:
hdengineer nem adja fel, most azt írja, hogy azt hiszik, hazudtam. Ja, és még továbbra is fenntartja szarrágó kilétemet. Igen, ez remek mentalitás.
2014. márc. 16. 18:28
 34/39 anonim ***** válasza:

És ez most mit bizonyít, azon kívül, hogy gyakorifüggő vagy, ki van véve az akksi a laptopodból, és jól bánsz a PhotoShop nevű progival?

Nem győztél meg.

2014. márc. 16. 18:28
 35/39 anonim ***** válasza:
Gondolom ez az értelmes fedőnév a névtelen, százaléktalan válaszolót takarja -biztos vagyok benne.
2014. márc. 16. 18:29
 36/39 tetro ***** válasza:

hohó :DDDD

szerintem ő nem liberális. íme:

"Az üzenet küldője: hdengineer

Az üzenet címzettje: tetro

Az elküldés időpontja: ma 07:37

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Tényleg betiltotta a Fidesz a cigánybűnözés szót?

""A cigánybűnözés kifejezés jogi kategória" Akkor linkeld már be a jogszabályt róla :D"

Az üzenet szövege: tetro, te sz@&házi patkány, rakjon s3ggbe 6 cigány minden reggel"

2014. márc. 16. 18:32
 37/39 anonim ***** válasza:
Miért kéne nekem bármiről is meggyőznöm téged? Inkább győzz meg te engem, hogy nem te vagy az a kis mitugrász, aki írogat nekem ilyen mélyenszántó gondolatokkal teli üzeneteket(és gondolom másoknak is).
2014. márc. 16. 18:32
 38/39 anonim ***** válasza:

Az igen :D

Tetro-nak még el is hiszem... persze akkor neked is el kell hinni. Visszavonom a hazugság rágalmát. De bocsánatot nem fogok kérni, mert elvtelenül cseszegeted a baloldalt, anélkül, hogy utánanéznél dolgoknak.

2014. márc. 16. 18:36
 39/39 anonim ***** válasza:
Fideszre, mert államkötvényben van a pénzem 5 évre lekötve.
2014. márc. 16. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!