Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki miért fog a választott...

Ki miért fog a választott pártjára szavazni?

Figyelt kérdés

Fidesz? Tetszett az elmúlt négy év?

Összefogás? Tetszett az elmúlt nyolc?:)

Jobbik? Megoldást vársz tőlük a cigánykérdésre?

Vagy csak azért szavazol az egyikre hogy ne a másikra? Vagy mert nincs jobb?

stb stb

Csak érdekel, hogy ki miért szavaz arra, amire.

2014. márc. 16. 14:18
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
31%
A Fidesz egyértelmüen az értelmiségi fiatal családosok pártja,nekik éri meg rájuk szavazni.Ők sok kedveznényt kaptak,és sok juttatást tudtak érvényesíteni. Aki azonban az átlag alatt keres,és nincs,vagy már nagyok a gyerekei /mint nekem/,nekünk ők nem jók. Nekünk nem jut már semmi,csak a kényszervállalkozás,vagy ha szerencsénk van egy alacsonyabb bérrel megfejelt bejelentett állás. Ránk 50-esekre már nem számítanak,pedig Orbán maga is lassan ebbe a korosztályba lép be. Nem érzi ezt,mert nem tudja elképzelni mi az,hogy 120 ezer nettóból megélni.A nyugdíj pedig még nagyon messze van,miniumum 10-12 év....ez rengeteg ahhoz hogy ne számítsanak rá a kora miatt.Egyáltalán nem igaz,hogy csak a fiatalokkal van a gond.Azt kell mondani,hogy a nyugdíjasokon kívül minden korosztállyal gond van.
2014. márc. 16. 17:30
 22/39 anonim ***** válasza:
64%

A baloldaliak átlag iq-ját mi sem jellemzi jobban (amellett, hogy nagyrészük alkoholista, lecsúszott sikertelen ember), hogy olyan üzeneteket kapok, mint pl ez itt:

"te jobbikos szarrágó patkány". Hát igen, ezek a dolgok magukért beszélnek.

2014. márc. 16. 17:44
 23/39 anonim ***** válasza:
46%

"(amellett, hogy nagyrészük alkoholista, lecsúszott sikertelen ember)"

Ebben a szövegkörnyezetben külön írandó az, hogy nagy részük. Meglehet, hogy Ön az alkoholista, lecsúszott és sikertelen, nemde?

2014. márc. 16. 17:46
 24/39 tetro ***** válasza:
25%

17.44

bizonyára ezt az összes baloldali együtt küldte neked, azért jellemzi ez mindannyiukat, nem pedig csak azt az egy bunk@t aki ezt küldte neked.

2014. márc. 16. 17:59
 25/39 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell mindig a másiknak ilyeneket írni.
2014. márc. 16. 18:07
 26/39 anonim ***** válasza:

23: Ha abból a hibából, hogy "nagy részük" helyett "nagyrészük"-et írtam, nekked az következik, amit mondtál, akkor nem sok értelmes ember létetik, nem beszélve arról, hogy ez elbújhat az Alkotmány íróinak a hibáitól. De én mindig is gyerekesnek és szánalmasnak tartottam, amikor valaki a másik helyesírásába köt bele (feltéve, ha az ilyen mértékű, mint esetemben). Ez csak azt mutatja, hogy nem tudsz semmi értelmeset hozzászólni, de azért valamit mégis kell, hogy tudjál örülni, mint majom a farkának -HÖHÖ, jól megmondtam neki, most teret nyerek.

24: Nem megy ez olyan ritkaságszámra.

2014. márc. 16. 18:14
 27/39 anonim ***** válasza:

ma 17:59

Szia, Tetro!

Vagy még valószínűbb, hogy egyszerűen hazudik. Senki nem írt neki szerintem. Merthogy az a helyzet hogy a "patkány" meg "szarrágó" kifejezést leggyakrabban szélsőjobboldali emberek szájából halljuk. Kb ennyit erről. Nem jött be a hazugság.

2014. márc. 16. 18:15
 28/39 anonim ***** válasza:
Igen, jól látod: nekked-et írtam neked helyett.
2014. márc. 16. 18:16
 29/39 tetro ***** válasza:

18.15

simán lehet hogy írt neki valaki... lehet hogy ketten-hárman is. és akkor mi van? megmutassam nekem hányan írtak? :D és akkor? akkor minden jobboldali h@lye? vagy minden magyar? mert sokszor én nem vagyok az a levelek szerint...

2014. márc. 16. 18:16
 30/39 anonim ***** válasza:

Hát nemtom... nem túl meggyőző. Csak abból kiindulva, hogy engem pl. eddig még nem sok liberális fickó patkányozott le, ellenben annál több jobber. Szerintem csak kitalálta az egészet.

Magyarországnak amúgy jelenleg alaptörvénye van, nem alkotmánya. Ergo ez "elbújhat az Alkotmány íróinak a hibáitól." is értelmezhetetlen.

2014. márc. 16. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!