Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki miért fog a választott...

Ki miért fog a választott pártjára szavazni?

Figyelt kérdés

Fidesz? Tetszett az elmúlt négy év?

Összefogás? Tetszett az elmúlt nyolc?:)

Jobbik? Megoldást vársz tőlük a cigánykérdésre?

Vagy csak azért szavazol az egyikre hogy ne a másikra? Vagy mert nincs jobb?

stb stb

Csak érdekel, hogy ki miért szavaz arra, amire.

2014. márc. 16. 14:18
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
45%

A Fideszre fogok,a családi kedvezményt igénybe tudom venni, a rezsicsökkentés jól jött. Családi vállalkozásban dolgozok így mivel Gyes-ről visszatérő vagyok a munkáltatói járulékkedvezményeket is igénybe vehetem.Jónak találom a mikro és kisvállalatok pályázati rendszerét is, végre nem csak a multik nyeretek.Nem dohányzom így a trafik nem érintet, de azért trafikmutyi engem is ledöbbentett, hogy ilyent meg mernek tenni,ettől függetlenül a Jobbikra azért nem mert csalódtam Vona G.amikor a kettős állampolgársáról szavaztak és ő "véletlenül elfelejtette"a szavazást, előtte évekig erről beszélt, hogy ez milyen fontos lenne és mégis a szavazás napján nem ment el, így én nem hiszek neki.

A baloldal előttem 2006-ban leszerepelt ehhez nem tudok többet hozzáfűzni.

A Schiffernek még lennének jó gondolatai, de a pártprogramjukban felsorolt bizonyos liberális eszmékkel én nem egyezek,tehát ők sem.

Kis pártra pedig nem szeretnék szavazni.

2014. márc. 16. 15:22
 12/39 anonim ***** válasza:
21%

Fideszre.

Fiatal vagyok, tanult előttem a jövő és az ő intézkedéseiben látom azt, hogy lehet értelme családot tervezni!

2014. márc. 16. 15:28
 13/39 anonim ***** válasza:
63%

"a Jobbikra azért nem mert csalódtam Vona G.amikor a kettős állampolgársáról szavaztak és ő "véletlenül elfelejtette"a szavazást"

Tehát inkább hiszel annak az Orbán Viktornak, aki a rendszerváltást követően, 1990-ben kivonult a parlamenti ülésről a trianoni megemlékezés miatt? Ezután én neki nem hiszem el, hogy mekkora hazafi, és hogy szívén viseli nemzettestvéreink sorsát.

2014. márc. 16. 15:29
 14/39 anonim ***** válasza:
79%

Akik azzal érvelnek a Jobbik ellen, hogy tapasztalatlanok gazdasági téren stb.... azok elmondanák, hogy ki az, aki tapasztalt a parlamenti pártok közül? Az eddigi kormányoknak nagy tapasztalata csak a gazdaság tönkretételében van. Ők ragyogó tehetségükkel felruházva, képesek bezáratni gyárakat, és eladni mindent külföldieknek.

A Jobbik mögött meghatározhatatlan azon szakemberek száma, akik nagyon ott vannak a gazdaság terén. Ők nem merik még felvállalni kilétüket, mert féltik az állásukat. Én sem írom a homlokomra, hogy jobbikos vagyok.

2014. márc. 16. 15:31
 15/39 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Orbán kivonult a Trianon-megemlékezésről 1990-ben,még ellenzékben. Ezt ma agyonhallgatják. Hát ennyit őróla,és a pártjáról.Elvtelen emberek gyülekezete,Lázár Jánosokkal füszerezve,akinek mindenki annyit ér: " amilye van"./2010-es híres igazmondása./
2014. márc. 16. 15:38
 16/39 anonim ***** válasza:
53%
Csak hogy megkönnyítsük a lepontozóknak a dolgát, azt javasolnám, hogy a válaszolók a támogatott párt nevével kezdjék, így a lepontozóknak nem kell az egészet elolvasni, hogy kiderüljön melyikre szavazol.
2014. márc. 16. 15:46
 17/39 tetro ***** válasza:
46%

15.46

hogy könnyebb legyen neked? :D

2014. márc. 16. 16:18
 18/39 anonim ***** válasza:
73%
A Jobbikra mert 24 év alatt egyikse csinált semmit csak hátramegyünk. Szlovákia, Ausztria elhúzott toronymagasan mellettünk. Következő ki lesz Románia vagy Szerbia? Hát meg is érdemelnék ha megint a Fidesz vagy Mszp nyer.
2014. márc. 16. 16:53
 19/39 anonim ***** válasza:
Mindegy mi lesz, csak senkinek ne legyen soha többet kétharmada, én már mindig ennek a függvényében fogok szavazni. Sajnos minden politikai erőre igaz, hogy kétharmad esetén elrugaszkodnak a valóságtól, félistenként tekintenek magukra és a felhőkből osztják az észt. Nincs választott pártom már. Az kapja a voksom, amelyiket a legkevésbé tartom szemétnek, de nincs esélye kormányra kerülni, ellensúlynak viszont jó lesz a parlamentben.
2014. márc. 16. 17:00
 20/39 anonim ***** válasza:
90%

Én régebben Fideszes voltam.Nagyon sok pozitívum mellett rengeteg hibát is csináltak. Rendkívül árnyalt részemről a Fidesz jelenlegi megitélése,mert nem vagyok elvakult.

Mindenkinek jó lenne ha soha semmilyen párt nem szerezne 2/3.-ot,mert rengeteg az ezzel kapcsolatos túlhatalom,és nagyon sok a korrupció ,sajnos jelenleg is,sőt most intézményesítette a jelenlegi kormányzat ezt a gyakorlatot...

Nem döntöttem el.hogy egyáltalán elmegyek-e,és akkor kire szavaznék??

2014. márc. 16. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!