1/11 anonim válasza:
Hát megcsináltam, Nekem az MLP utána meg a MoMa jött és végülis ez majdnem igaz.
2/11 anonim válasza:
De itt azt feltételezik, hogy a hazai pártok értékeket képviselnek. Azaz a képlet alapvetően hibás.
3/11 anonim válasza:
Nálam a Kisgazdák és a Fidesz nyert holtversenyben, holott a 3. helyezett Jobbikra voksolnék ma valójában. A cigánypárt 2 pontot ért el nálam.
4/11 anonim válasza:
Érdekes. A Fidesz lett az utolsó még a Jobbik is megelőzte pár hellyel. Az eleje nem lepett meg annyira, 4K.
5/11 anonim válasza:
Magyar Liberális Párt lett az eredmény. A többit nem olvastam el :D
6/11 anonim válasza:
Nekem a Jobbik és Kisgazdák jöttek ki elsőnek, a 4K pedig 0 ponttal utolsó...
Tényleg jobbikos vagyok.
7/11 anonim válasza:
Nálam a Jobbik nyert, és nem lepett meg.
8/11 anonim válasza:
Elsőnek a Jobbik aztán a Munkáspárt :D
Egyébként csak az elsőre vagyok büszke.
9/11 anonim válasza:
Első lett a Jobbik mint ahogy azt gondoltam. Mszp 4 pont Fidesz 0 pont..érdekes:)
10/11 anonim válasza:
Független kisgazdapárt 18p, Jobbik 14p, Demokratikus koalíció 14p (wtf? xd), utolsó az Együtt PM.:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!