Na mit szolnak ehhez a nagy balosok?
Első kérdésem, hogy mit szolnak ehhez a baloldali szimpatizánsok, ha még ennyi botrány után vannak?
Másodszor, ha még ezek után is valaki balos fan nyilván kap ebből a pénzből, másért józan ember soha nem szavazna rájuk, szóval mekkora fizetések vannak a fanoknak?
"Most te valóban egy ilyen könyvreklám alapján akarsz véleményt alkotni?
Őszinte részvétem...."
Nem tudom melyik országban élsz, de mint mondtam nálunk Magyarországon kb. 2 havi rendszerességgel jönnek elő ilyen sikkasztási ügyek, mint mondtam nem a "könyvreklám" a probléma, hanem az a 20 dolog ami mellette van, meg az a 40 ami még csak most fog jönni, meg az a 100 ami meg sosem fog kiderülni.
Szintén jobban utána járhatna nagyra becsült tolvajai munkásságának. Nem kettő az a kettő, Sosem fogom meg érteni, de elfogadom, hogy nektek negyed milliárd (gondolom szintén közpénz) ellopása megér egy X-et rá, biztosan jobb lesz a ti életszínvonalatok tőle, ha a képviselőtök kap negyed milliárdot, de ezeken kívül is alkottak ha néztek híreket.
1) az MSZP nem baloldal, hanem vadkapitalista.
2) A Zuschlag nem szavahihető, hanem egy megrögzött bűnöző.
Egyéb kérdés?
El sem olvasom, sőt meg sem nézem ezt a sok fárasztó sz arságot, de az szánalomra méltó, hogy a hatalmas jobbosok most egy senkiházi, erkölcsi nulla Zuschlagnak hisznek, akinek kb. tök mindegy ki nyer, őt csak a személyes bosszúja hajtja, amikért viszont csak magára vethet.
Eddig gondolom mocsadék kommunista volt a szemükben. Ugyanezek a fanok azt sem vennék zokon, ha Viktorcikájuk apjukat-anyjukat kinyiratná, az sem lenne számukra elég indok hogy megutálják végre a Fideszt. Nektek mennyi pénz jár azért hogy idióta f szok legyetek?
#12, #13
Mint már 2x írtam, de inkább leírom 3x is úgy látom nehezen fogtok fel olyan tényt ami nem tetszik nektek: nem erről az egy esetről van szó. Ha ennek az embernek minden szava hazugság, és mindenki más hazudik az égegyadta világon, csak azoknak a politikusoknak lehet hinni akiknek negyed milliárd van a számláján amit ő maga sem tud megmagyarázni, oké. De ezenkívül is vannak más dolgok, nem ez az egyetlen, a sok lopáshoz, és ehhez az egész alvilági maffiaszervezethez kérdeztem a véleményeket. Ez ahogy egy rossz krimiben mondanák "csak a jéghegy csúcsa".
Elképesztően szomorúan látom, hogy egy balos sem írta, hogy tényleg már sok van a rovásukon, hülye voltam hülyének tudtak nézni de már látom hogy mi van. De úgy látom hogy egyes embereknek semmi sem elég ahhoz, hogy átgondolják a hülyeségüket, ezek szerint az is hazugság amit a híradó harsog, a számla is hazugság pl, lehet csak kitalálták az osztrákok azt a bankszámlát igazatok van.
Ha elolvasnád kulcsszavakban láthatod miről, kiről beszélek.
Ha pedig az előző hozzászólásimat elolvasnád, akkor meg azt láthatnád, hogy a Fideszt sem tartom különbnek. Leírom neked is még egyszer mert úgy látom téged is baloldali észjárással áldott meg a jó Isten. Mivel ők vannak hatalmon ezért ők nem buknak most még le. Ez majd akkor lesz téma, ha leváltották őket, ha kiderül itt is a sok sok lopásból 1-2 majd mint a baloldalnak.
Ismételten #15 (immár 4x), és még előrébb amiket írtam, ha válaszolsz a kérdésre legalább elolvashatnád ezt a "sok fárasztó sz rságot", hogy képben legyél és ne írj marhaságot. De ha nincs kedved olvasni, válaszolni se legyen kedved, mert nem tudod miről kell írnod, aztán az lesz a vége mint most. Fidesz még csak-csak, de a Jobbik? Hogy a francba kerül szóba, amikor nincsenek és nem is voltak hatalmon?
Na helyben vagyunk. Úgy látom nem lesznek értelmes válaszok csak egymásra mutogatás, ahogy a képviselőitek is szokták a parlamentben. A saját portájával senki sem törődik, mintha az meg sem történt volna csak a másé. Ezek után nem csodálkozom, hogy ti azt szeretnétek, hogy titeket ők képviseljenek, egy az érdek, csak érdekelt volna ti ezen mit nyertek, mert azt hallom hogy a képviselőitek mit, de hogy ti mit az rejtély, de már nem számít, feladom a kérdezgetést.
Na oké, örüljetek. A baloldalt már tudjuk, Fidesz csak később jön, akkor hajrá halljuk mennyi közpénzt sikkasztott a Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!