Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na mit szolnak ehhez a nagy...

Na mit szolnak ehhez a nagy balosok?

Figyelt kérdés

Első kérdésem, hogy mit szolnak ehhez a baloldali szimpatizánsok, ha még ennyi botrány után vannak?

[link]

[link]

[link]

Másodszor, ha még ezek után is valaki balos fan nyilván kap ebből a pénzből, másért józan ember soha nem szavazna rájuk, szóval mekkora fizetések vannak a fanoknak?

2014. márc. 11. 15:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

"Most te valóban egy ilyen könyvreklám alapján akarsz véleményt alkotni?

Őszinte részvétem...."

Nem tudom melyik országban élsz, de mint mondtam nálunk Magyarországon kb. 2 havi rendszerességgel jönnek elő ilyen sikkasztási ügyek, mint mondtam nem a "könyvreklám" a probléma, hanem az a 20 dolog ami mellette van, meg az a 40 ami még csak most fog jönni, meg az a 100 ami meg sosem fog kiderülni.

Szintén jobban utána járhatna nagyra becsült tolvajai munkásságának. Nem kettő az a kettő, Sosem fogom meg érteni, de elfogadom, hogy nektek negyed milliárd (gondolom szintén közpénz) ellopása megér egy X-et rá, biztosan jobb lesz a ti életszínvonalatok tőle, ha a képviselőtök kap negyed milliárdot, de ezeken kívül is alkottak ha néztek híreket.

2014. márc. 11. 17:11
 12/21 tetro ***** válasza:
65%
Azért az furcsa, hogy eddig Cusslág volt a baloldal ellen az egyik ütőkártya, most meg hirtelen minden szava hiteles és szent. Nem vagyok baloldali, de hogy mit szólok hozzá? Baromira nem érdekel. Mert egy bűnözőről beszélgetünk, aki politikailag teljesen súlytalan már. Simán lehet, hogy igazat mond. Az is simán lehet, hogy direkt hazudik, akár a jobboldal megbízásából. Egy dolgot tudok. Amíg nem látok bizonyítékokat, addig nem szívesen hömbölgök egyik oldal ellen se. Neked is ezt kellene tenni kérdező.
2014. márc. 11. 18:24
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
Sehol semmi bizonyíték, csak rágalmazás minden... Jobban éltem az MSZP_SZDSZ idején ezért vagyok balos, ez elég ok... ENNYI.
2014. márc. 11. 18:46
 14/21 anonim ***** válasza:
67%

1) az MSZP nem baloldal, hanem vadkapitalista.

2) A Zuschlag nem szavahihető, hanem egy megrögzött bűnöző.

Egyéb kérdés?

2014. márc. 11. 18:47
 15/21 tetro ***** válasza:
54%
Ma hallottam egy tegnapi Orbán beszédet, a verseny és állami szférán belüli munkamegoszlásról. Az alapján amit mondott, az mondjuk egyértelmű, hogy a kérdező a baloldal alatt a Fideszt kell értse.
2014. márc. 11. 18:57
 16/21 Joe Makepeace ***** válasza:

El sem olvasom, sőt meg sem nézem ezt a sok fárasztó sz arságot, de az szánalomra méltó, hogy a hatalmas jobbosok most egy senkiházi, erkölcsi nulla Zuschlagnak hisznek, akinek kb. tök mindegy ki nyer, őt csak a személyes bosszúja hajtja, amikért viszont csak magára vethet.

Eddig gondolom mocsadék kommunista volt a szemükben. Ugyanezek a fanok azt sem vennék zokon, ha Viktorcikájuk apjukat-anyjukat kinyiratná, az sem lenne számukra elég indok hogy megutálják végre a Fideszt. Nektek mennyi pénz jár azért hogy idióta f szok legyetek?

2014. márc. 12. 19:24
 17/21 A kérdező kommentje:

#12, #13

Mint már 2x írtam, de inkább leírom 3x is úgy látom nehezen fogtok fel olyan tényt ami nem tetszik nektek: nem erről az egy esetről van szó. Ha ennek az embernek minden szava hazugság, és mindenki más hazudik az égegyadta világon, csak azoknak a politikusoknak lehet hinni akiknek negyed milliárd van a számláján amit ő maga sem tud megmagyarázni, oké. De ezenkívül is vannak más dolgok, nem ez az egyetlen, a sok lopáshoz, és ehhez az egész alvilági maffiaszervezethez kérdeztem a véleményeket. Ez ahogy egy rossz krimiben mondanák "csak a jéghegy csúcsa".

Elképesztően szomorúan látom, hogy egy balos sem írta, hogy tényleg már sok van a rovásukon, hülye voltam hülyének tudtak nézni de már látom hogy mi van. De úgy látom hogy egyes embereknek semmi sem elég ahhoz, hogy átgondolják a hülyeségüket, ezek szerint az is hazugság amit a híradó harsog, a számla is hazugság pl, lehet csak kitalálták az osztrákok azt a bankszámlát igazatok van.

Ha elolvasnád kulcsszavakban láthatod miről, kiről beszélek.

Ha pedig az előző hozzászólásimat elolvasnád, akkor meg azt láthatnád, hogy a Fideszt sem tartom különbnek. Leírom neked is még egyszer mert úgy látom téged is baloldali észjárással áldott meg a jó Isten. Mivel ők vannak hatalmon ezért ők nem buknak most még le. Ez majd akkor lesz téma, ha leváltották őket, ha kiderül itt is a sok sok lopásból 1-2 majd mint a baloldalnak.

Ismételten #15 (immár 4x), és még előrébb amiket írtam, ha válaszolsz a kérdésre legalább elolvashatnád ezt a "sok fárasztó sz rságot", hogy képben legyél és ne írj marhaságot. De ha nincs kedved olvasni, válaszolni se legyen kedved, mert nem tudod miről kell írnod, aztán az lesz a vége mint most. Fidesz még csak-csak, de a Jobbik? Hogy a francba kerül szóba, amikor nincsenek és nem is voltak hatalmon?

2014. márc. 12. 22:46
 18/21 Joe Makepeace ***** válasza:
Elképesztően szomorúan látom, hogy egy jobbos sem írta, hogy tényleg már sok van a rovásukon, hülye voltam hülyének tudtak nézni de már látom hogy mi van. De úgy látom hogy egyes embereknek semmi sem elég ahhoz, hogy átgondolják a hülyeségüket
2014. márc. 12. 22:54
 19/21 anonim ***** válasza:
felfujt, kirakat bal'ék pont az ilyen agymosot birkáknak mint te
2014. márc. 13. 00:03
 20/21 A kérdező kommentje:

Na helyben vagyunk. Úgy látom nem lesznek értelmes válaszok csak egymásra mutogatás, ahogy a képviselőitek is szokták a parlamentben. A saját portájával senki sem törődik, mintha az meg sem történt volna csak a másé. Ezek után nem csodálkozom, hogy ti azt szeretnétek, hogy titeket ők képviseljenek, egy az érdek, csak érdekelt volna ti ezen mit nyertek, mert azt hallom hogy a képviselőitek mit, de hogy ti mit az rejtély, de már nem számít, feladom a kérdezgetést.

Na oké, örüljetek. A baloldalt már tudjuk, Fidesz csak később jön, akkor hajrá halljuk mennyi közpénzt sikkasztott a Jobbik.

2014. márc. 13. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!