Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na mit szolnak ehhez a nagy...

Na mit szolnak ehhez a nagy balosok?

Figyelt kérdés

Első kérdésem, hogy mit szolnak ehhez a baloldali szimpatizánsok, ha még ennyi botrány után vannak?

[link]

[link]

[link]

Másodszor, ha még ezek után is valaki balos fan nyilván kap ebből a pénzből, másért józan ember soha nem szavazna rájuk, szóval mekkora fizetések vannak a fanoknak?

2014. márc. 11. 15:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
56%
Ugyanúgy rászavaznak, mert nekik "szabadelvű" párt kell, aki szaporítja a kedvenc kisebbségüket.
2014. márc. 11. 15:52
 2/21 anonim ***** válasza:
80%

annyira szánalmas, hogy a kormánypártiaknak, most egy bűnöző ember bizonyíthatatlan, lólábas hülyesége a szentírás

tipikusan azt hallják, amit hallani akarnak

nem vagyok baloldali, de ez egyszerűen annyira tipikus

2014. márc. 11. 15:52
 3/21 hollófernyiges ***** válasza:
89%

Az MSZP kétségtelenül tolvajbanda volt (amatőr banda, a mostani kormánypárt megmutatta, hogyan kell ezt profin csinálni) és bármennyire is tagadja, Gyurcsány, mint ifjúsági és sportminiszter valószínűleg tudott Zuschlág stiklijeiről.

Azonban. Zuschlág könyvét egy Fidesz-közeli cég adta ki és nagyon lelkesen szidja az MSZP-t pár héttel a választások előtt, úgyhogy nem tudom hogy 50 milliót-e, de hogy nagyobb összeget kapott a Fidesztől, az hótziher. Így kell kezelni az 50 milliót is, meg a többi állítását is; ne hagyd magad manipulálni, kedves kérdező.

2014. márc. 11. 15:59
 4/21 anonim ***** válasza:
92%

kérdező nem láttalak háborogni a földmutyinál, a játékgépmutyinál, a trafikmutyinál, a takarékmutyinál, a nyugdíjeinstandnál, a ruszki igánál, mészáros lőrinc 7 milliárdjánál

először ezeket rakd rendbe, és majd utána foglalkozz esetleges 8 évvel ezelőtti ügyekkel

2014. márc. 11. 16:05
 5/21 anonim ***** válasza:
70%

Nem tűnt fel, hogy egy ideje a jobboldal lop?

Nem tűnt fel, hogy lassan minden média a kormány baromságait terjeszti pénzért?

Nem szoktál gondolkodni???

2014. márc. 11. 16:12
 6/21 A kérdező kommentje:

Nem egy dolog derült ki, ez már hosszú dolgok láncolata, nem ez volt az első ilyen ügy, mindre nem mondhatod, hogy kormánypartiak kapják fel.

Nem mellesleg nem vagyok kormánypárti.

Igazad van a cikkek jól leírják a helyzetet ű(amit linkeltem). Tisztában vagyok hogy jelenleg is ez folyik, csak 2/3-al gondolom jobban lehet csinálni, hogy mindenhol haver ül.

De mondom, attól hogy most ezek derülnek ki, nyilván ennek oka van, nem vagyok hülye majd ha leváltják a Fideszt nekik fognak szennyest teregetni. De mivel még arra sajnos várni kell 4 évet, a választópolgárok ostobaságának jóvoltából, most ez van, ezért kérdezem a baloldaliakat, majd pár év múlva megkérdezem a Fidesz fanokat, amikor kiderülnek itt a Simicskás elcsalt pályázatok, a köddé vált közpénzek száz milliárdjai és sorolhatnám, de már megtette a #4-es válaszoló.

2014. márc. 11. 16:14
 7/21 Shai-Hulud ***** válasza:
68%

Most te valóban egy ilyen könyvreklám alapján akarsz véleményt alkotni?

Őszinte részvétem....

2014. márc. 11. 16:15
 8/21 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom, kik a nagy balosok, én mindenesetre objektív és megalapozott cikkeket szoktam elolvasni. Ehhez sokszor elég a szerzőt megnézni, de néhány mondatból már következtetni lehet.

Mindössze annyit tennék még hozzá, hogy még darabra sem lehet akárcsak hozzávetőleges statisztikát hozzágondolni. Ma a média zöme a kormány kezében van, őket ezekért fizetik.

Ugyanakkor vannak elképzeléseim arról, miféle tudással, miféle vállalkozással és milyen környezetben lehet jó profitra szert tenni. Van egy jó nagy réteg (most kormányközeli, és korábban is kormányközeli), amely nagyon rossz környezetben, nulla tudással, vállalkozás nélkül képes olyan profitra szert tenni, amelyre a legjobb nyugati hiéna is megnyalná a tíz ujját. 150 ezerből másfél év alatt ötmilliárdot csinálni - ez ám a tudás. Őrzik is rendesen, nyilván a tisztes profitból telik rá.

Kedves barátom, azért csak légy boldog a te kis meleg és zárt fészkedben, lehetőleg továbbra se próbálj teljes körűen tájékozódni, a végén még megfekszi a gyomrod.

2014. márc. 11. 16:40
 9/21 szántóvető ***** válasza:

-OFF-

sajnos az nem derül ki hogy zuschlag mennyit kapott a fidesztől hogy a választások előtt kiadja ezt a könyvet.adta volna ki ill. nyilatkozott volna a választások után,egy szót nem szólnék mert az mszp korrupciós ügyei mindennaposak,hozzászoktam már.

2014. márc. 11. 16:42
 10/21 anonim ***** válasza:
65%

9es, az mszp korrupciós ügyei nagyjából a simon, hagyó és zuschlag

a nagy elszámoltatásnak az lett a vége, hogy kiderült, hogy nincs is mit elszámoltatni

közben a fidesznél meg mutyi-mutyi hátán, ruszkik vissza, nyugdíjad sehol, stb.

2014. márc. 11. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!