Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha elvileg szólásszabadság...

Ha elvileg szólásszabadság van, akkor miért cenzúrázzák Orbán fb oldalát?

Figyelt kérdés
Az Isten áldja meg, Hajrá Fidesz, Imádjuk Miniszterelnök Úr, stb kívül semmi nincs fent! Ami nem élteti a szemèlyi kultuszát, azt mind törlik. Nem kell alpári véleményekre gondolni (mert az egyértelmü hogy törlésre kerül) hanem olyan kommenteket tüntetnek el, amik az elfogulatlan valóságról szólnak. Nem volna tanácsos OV rajongói oldalnak nevezni az fb oldalát? Plusszban ad a sz.rnak egy pofont azzal hogy beszél a demokráciáról, de a nem személyi kultuszt éltetö hozzászólásokat eltávolítják. Hol itt a demokrácia, és a szólás szabadsága?
2014. márc. 9. 15:06
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
75%

Kedves kerdezo, Te menthetetlen vagy, sajnalom, hogy egyaltalan szavazati jogod is van.

Ilyenkor mindig elgondolkodok, hogy miertnem leheet ezt korlatozni.

2014. márc. 9. 18:58
 42/46 A kérdező kommentje:
Te meg nem tudsz összefüggésekben gondolkozni, nem látod át az okokat és a célt. :-)
2014. márc. 9. 19:56
 43/46 anonim ***** válasza:

Azért mert itt csak elvileg van szólásszabadság, és mert a moderációt imádják összetéveszteni a cenzúrával. Minden szentnek maga felé hajlik a keze,tartja a mondás.

tetro meg a sleppje pedig kapta csípőből a mínuszt a lózungjaikra.

2015. jún. 29. 23:44
 44/46 tetro ***** válasza:

23.44

juhúú, van egy sleppem, mindig akartam egyet!

te komolyan egy kilenc hónappal ezelőtti kérdésnél kezded el osztani az észt? :DDD

2015. jún. 30. 00:09
 45/46 anonim ***** válasza:
Nincs megtiltva hogy ahhoz a kérdéshez válaszoljak amelyikhez szeretnék. Én pedig a kérdezőnek adok igazat.
2015. jún. 30. 00:21
 46/46 anonim ***** válasza:

Szólásszabadság? Itt? Haha! Április elseje már elmúlt!

A Viktátor gondoskodott róla, hogy itt csak az ő véleménye számítson, senki másé. Ezen az oldalon is meg lehet nézni: aki nem hajbókól, azt lepontozzák meg kitörlik a válaszát. Szólásszabadság itt nyomokban sincs. A fidesznyikeknek én is nyomtam mínuszt.

2018. aug. 27. 03:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!