Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha elvileg szólásszabadság...

Ha elvileg szólásszabadság van, akkor miért cenzúrázzák Orbán fb oldalát?

Figyelt kérdés
Az Isten áldja meg, Hajrá Fidesz, Imádjuk Miniszterelnök Úr, stb kívül semmi nincs fent! Ami nem élteti a szemèlyi kultuszát, azt mind törlik. Nem kell alpári véleményekre gondolni (mert az egyértelmü hogy törlésre kerül) hanem olyan kommenteket tüntetnek el, amik az elfogulatlan valóságról szólnak. Nem volna tanácsos OV rajongói oldalnak nevezni az fb oldalát? Plusszban ad a sz.rnak egy pofont azzal hogy beszél a demokráciáról, de a nem személyi kultuszt éltetö hozzászólásokat eltávolítják. Hol itt a demokrácia, és a szólás szabadsága?
2014. márc. 9. 15:06
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
10-es! Voltál Ov oldalán? Olvastad a kommenteket? Na addig amig ez nem tõrtènt meg, addig ne gyere ide Fletózni, azaz a Fideszt éltetni.
2014. márc. 9. 15:44
 12/46 anonim ***** válasza:
29%
Mert csak elvileg van szólásszabadság, gyakorlatilag nincs.
2014. márc. 9. 15:58
 13/46 anonim ***** válasza:
61%

Én megnéztem gyorsan a Fidesz,Jobbik és baloldali oldalakat.

Minő meglepetés,mindenhol próbálják törölni a nem tetsző kommenteket..

Ergo felesleges Orbànviktorozni amíg mindenhol ez megy.

2014. márc. 9. 16:05
 14/46 anonim ***** válasza:
26%
Mert diktatúrában nem létezik szólásszabadság.
2014. márc. 9. 16:06
 15/46 A kérdező kommentje:
Utolsó :-D Orbán oldalán kívül minden másik párt honlapján tudnak vmi "értelmeset" is hozzászólni, de Ov-én meg csak hogy hajrá Fidesz!, Imádjuk Önt stb. :-D Pár kivétellel ott van a legtöbb buta ember, akinek a véleménye ezekben merül ki. :-D
2014. márc. 9. 16:09
 16/46 anonim ***** válasza:
55%

Mindig bírom az ilyen általában szélsőjobbos felháborodókat, akik szerint a szólásszabadság azt jelenti, hogy mindenhol mindent lehet mondani.

A Facebook egy privát oldal, aminek a használatával hozzájárulsz ahhoz, hogy a saját szabályaik szerint alakítsák a tartalmat. A Facebook-használat tudod nem alapvető emberi jog, még akkor se, ha elég sokan teszik.

Ennyi erővel azon miért nem háborodtok fel, hogy a kuruttyinfón nem posztolhat a Helsinki Bizottság egy alkalmazottja vagy úgy egyáltalán ott miért törlik csípőből a nem-turulmadaras stílusú kommentek 99%-át?

2014. márc. 9. 16:29
 17/46 anonim ***** válasza:
55%

Hát ha ennyire csőlátású vagy akkir legyen igazad.

Nekem mindegy.

2014. márc. 9. 16:32
 18/46 anonim ***** válasza:
36%
Azért, mert a Kuruc is csak a neki megfelelő hozzászólásokat teszi ki.
2014. márc. 9. 16:37
 19/46 tetro ***** válasza:
Mi köze van a szólásszabadságnak ahhoz, hogy valaki a privát oldalán mit hagy megjelenni és mit nem? Szerintem itt két dolog nagyon nagyon össze van keveredve a fejedben kérdező...
2014. márc. 9. 17:12
 20/46 Dick Esmen ***** válasza:
Mert az a saját oldala,azt csinál ott amit akar.
2014. márc. 9. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!