Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha magyarországnak rossz így...

Ha magyarországnak rossz így miért nem változtat?

Figyelt kérdés
Magyarország erősen nyugatbarát... Ennek ellenére a nyugattól csak folyamatos adósságot, leszólásokat, hiteleket kapunk. Miért nem mondjuk, hogy rendben akkor ezentúl keletbarátok leszünk. Hiszen ha eddig nyugatbarátok voltunk és olyan az ország amilyen akkor miért ne lennénk keletbarátok. Kelet most amúgy is sokkal biztosabb lábakon áll mint nyugat... Kína lesz valószínűleg az új egyesült államok. Oroszország tele van olajjal míg szaúd-arábia úgy szintén. Mellesleg a föld lakkosságának jelentős hányada él ott. Miért nem nyitunk inkább akkor feléjük ha nyugat ennyire lenéz kihasznál elnyom?

2014. márc. 9. 13:06
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Szóval elismered hogy a nyugat ilyen.. Noss nem nem leszek különb... De tudsz jobbat? Tüzet tűzzel...
2014. márc. 9. 14:03
 22/55 anonim ***** válasza:

[link]

Szerinted nem tagok az angolok? :D

Szerintem ne írj többet, mert csak még nagyobb birkát csinálsz magadból.

2014. márc. 9. 14:05
 23/55 A kérdező kommentje:
Elvégre nem nekünk a dolgunk hogy felszabadítsuk Kínát... Viszont ami lehetőség van azt meg kell ragadni..
2014. márc. 9. 14:06
 24/55 A kérdező kommentje:
De nincs Eurójuk. Ráadásul nem vezettetik be azokat a szabályokat amiket kiszab az eu csak ha tetszik. Szóval sokkal függetlenebbek mint a többi tagország.
2014. márc. 9. 14:07
 25/55 A kérdező kommentje:
Mellesleg a Norvégok sem tagok ugye... Meg vajon miért nincs angliában euró? Hmmmmmmm....
2014. márc. 9. 14:10
 26/55 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért nincs náluk euró, mert nem akarják, hogy lehúzzák őket olyan országok segélyezésével, mint pl. a görögök.
2014. márc. 9. 14:12
 27/55 anonim ***** válasza:
Ha picit jobban követnéd a politikát akkor tudnál róla hogy Orbán épp most próbál kelet felé nyitni. Így a kérdésed értelmetlenné vált .
2014. márc. 9. 14:14
 28/55 A kérdező kommentje:
Magyarul hogy lehúzza az eu. Mert a font mindig is erősebb volt mint az euró ezért. Jah és mégegyszer ha hipiszupi lenne minden az eu tagoknak akkor itt is Kánaánnak kéne lenni. Viszont kérdem én.. Az van? Nem vettem észre hogy 2004 óta hirtelen hűű de jó lenne itt minden... sőőt... 2004 előtt határozottan jobb volt... De gondolom köze nincs ahhoz hogy Eu tagok lettünk..
2014. márc. 9. 14:16
 29/55 anonim ***** válasza:

"2004 előtt határozottan jobb volt..."

Amikor én voltam óvodás, meg általános iskola alsó tagozatos én is úgy éreztem a nyolcvanas évek végén-kilencvenes évek elején, hogy semmi probléma nincs.

2014. márc. 9. 14:25
 30/55 anonim ***** válasza:

"Nem vettem észre hogy 2004 óta hirtelen hűű de jó lenne itt minden... sőőt... 2004 előtt határozottan jobb volt... De gondolom köze nincs ahhoz hogy Eu tagok lettünk.."

De köze van. Az országnak folyamatosan lefelé ívelt a rendszerváltástól (előtte is, csak nem ilyen meredeken). Ha nem lépünk be az EU-ba, már bőven egy átlagos balkáni ország szintjén lennénk. Így még "csak" határozott léptekkel közelítjük.

2014. márc. 9. 14:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!