Szerintetek milyen lenne, ha idén jobbikos lenne a főpolgármester Budapesten?
21.25
engem nem rabolt ki senki, honnan szeded ezt?
te magát az utcát sem tudtad. belinkeltél úgy valamit, hogy gőzöd sem volt, miről beszélsz. most meg bukta van, de még mindig inkább személyeskedsz.
szóval akkor ez mégse a Lujza utca ugye? ezt belátod legalább?
na akkor a nagy okoskodás előtt keress rá, hogy a west balkan hol volt eredetileg. a Skála már a negyedik hely volt. cuki hogy soha nem jártál benne, de tudod hogy nem a te színvonalad.
ja és ha már... késes cigányok? igen, a hozzád hasonló nethuszárok terjesztették ezt az első pár napban. aztán kiderült a bíróságon, hogy ilyen eset nem történt. nem is volt sértett sem...
de tudod mi a szánalmasan röhejes. azt állítod, hogy a VIII. ker bizonyos részein ki sem lehet menni az utcára. erre belinkelsz egy utcát, amiről azt sem tudod hol van, így azt sem hogy évekkel ezelőtt elbontották. aztán kiderül, hogy anno sem jártál ott. akkor még is honnan tudod, hogy milyen környék volt az?
21:25 vagyok, azt nem én írtam amire gondolsz.
Te írtad hogy "igazoltattak" téged nem? Gondolom evvel a rablásra utaltál. Akkor ezért véded te őket ennyire, mert még nem értek hozzád. Nem tudom hogy hány helyen volt már előtte, utána, csak azt tudom amit í hírekben elmondtak, és azért nem az én színvonalam, mert 1 tényleg nem az, 2 nem az én korosztályom.
Tudtommal cigányok voltak a probléma okozói csak kivan cenzúrázva mert balhé lett volna belőle, és egy nagy löket a Jobbiknak. Ezt nem csak úgy mondom, akik ott voltak azok írták hogy a pánikot az váltotta ki. Más különben mi más? Különben is ki lepődne meg hogy a eltusolják a gyilkosok, rablók kilétét? Amikor fehér magyar az illető, egyből van kép,név, amikor cigány akkor jó esetben is csak a kezét mutatják.
Tetró én azt nem hiszel el neked hogy még egyetlen egy konfliktusod sem volt a cigányokkal, ha valóban ott laksz a dzsumbujban (mert csak a kerületet írtad le), hacsak nem a körúton laksz, és soha életedben nem mentél még beljebb. Így nagyon könnyű ám szabad elvű liberálisnak lenni hogy azt sem tudod kiket védsz, mert még ügyed sem volt velük.
19.17
hasznalhatnal valami nevet...
az igazoltatas alatt egy igazoltatast ertettem. meglepo mi? fura hogy ilyen tájékozottnak probalod feltuntetni magad a west balkannal kapcsolatban, mi kozben a tudatlansagod miatt az en szavahihetosegemen csamcsogtal... amugy olvass utana az ugynek. semmilyen keseles nem tortent. a gyanusitottak kozul az egyik eleg kozeli ismerosom, igy elso kezbol hallgattam vegig a targyalasokat. tanu volt a ferfi aki a panikot kirobbantotta. hogy honnan szedte az sohasem derult ki. de o amugy csak keselest uvoltozott ok nelkul, a reszletek mar nepkolteszet.
amugy volt mar konfliktusom romak es nem romakkal is. akkor ez mit bizonyit? de amig evekig a viii.ban eltem, ott egyetlen egyszer sem. a vi.ban viszont ejszakankent hazajarva tobbszor reszeg trendi fiatalokkal. es? ebbol mit vonsz le?
Írtad hogy nincs gyanúsított, most akkor mégis van?
Népköltészet mint a mese a dolgozó becsületes cigányokról kb.
20.06
húúú... komolyan el kell magyaráznom? olvass már utána kérlek. nincs a késelésnek se gyanúsítottja se sértettje, hiszen nem történt ilyen. de a balesetnek volt nyolc gyanúsítottja, aki a szervezésért feleltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!