Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek milyen lenne, ha...

Szerintetek milyen lenne, ha idén jobbikos lenne a főpolgármester Budapesten?

Figyelt kérdés
Vajon milyen intézkedései lennének? Jobban beválna egy jobbikos mint mondjuk a Tarlós (vagy mint régen a Demszky)?
2014. márc. 8. 19:37
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, hogy végig tudnék menni este Blahán úgy, hogy nem pakoltatnak ki 4-5 fős bandák.
2014. márc. 8. 19:42
 2/40 anonim ***** válasza:
57%
Tarlós szerintem nem csinálja rosszul, de minimum 1000x jobban mint Demszky.
2014. márc. 8. 19:46
 3/40 anonim ***** válasza:
86%

Biztonságosabb lenne, lehet.

Tarlós szerintem is jobb Demszkynél.

De, Budapesten sosem nyer a Jobbik.Az egész város tiszta liberális.

Még én is meglepődök rajta sokszor,mert itt is vannak gondok az etnikummal, de mivel ez egy nagy város, nem ismerik egymást annyira az emberek, mint vidéken.Sokkal nagyobb a személytelenség.

Nekem volt már afférom velük, mikor egyszer jöttem haza.Erőszakosak voltak,feltehetőleg valami nemi erőszak jellegűvel próbálkoztak volna.Pedig nem úgy voltam felöltözve, mint egy ri_banc.

2014. márc. 8. 19:53
 4/40 anonim ***** válasza:
9%
Brrrr... Egyik első intézkedésként Teherán lenne a legfőbb testvérvárosa Budapestnek (Tiszaújvárosban is ezt csinálták). A többi ebből következik.
2014. márc. 8. 19:56
 5/40 anonim ***** válasza:
14%

Bezárnák a meleg bárokat + szaunákat, nem lenne meleg felvonulás.

Vagy ha a meleg bárokat nem zárnák be, csendőrök + gárdisták razziáznának ott....

2014. márc. 8. 19:57
 6/40 anonim ***** válasza:
76%

4

Tudod mit? Inkább Teherán mint Jeruzsálem. Ők legalább nem erőltetik ránk a vallásukat. Vagy hány koránt láttál már kitéve?

2014. márc. 8. 20:04
 7/40 anonim ***** válasza:
67%
Tarlós egyértelműen jobb Demszkynél.
2014. márc. 8. 20:06
 8/40 anonim ***** válasza:
30%
Hát ha, neked az normális hogy egy muszlim áttér Római Katolikus vallásra, akkor meg is ölhetik, akkor én inkább Jeruzsálemet választanám :).
2014. márc. 8. 20:08
 9/40 A kérdező kommentje:
Mit csináltak Tiszaújvárosban?
2014. márc. 8. 20:38
 10/40 anonim ***** válasza:
93%
Csak akkor érne el bármit is ha a közgyűlés is Jobbikos lenne. Egyértelműen jobb lenne, rendbe lenne minden téve, de ami a legfontosabb a kisember szempontjából, hogy kimehetnél este is a gettósabb részeken az utcára.
2014. márc. 8. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!