Szerintetek milyen lenne, ha idén jobbikos lenne a főpolgármester Budapesten?
22.16
légyszi sorolj fel február négy hetéből négy várost, amit a négerek szétvertek.
17-es Miért baj az hogy a Meleg párok csókolóznak vagy éppen kézen fogva mászkálnak az utcán?
Tudod azért van a szülő, hogy elmagyarázza a gyerekeknek vannak olyan férfiak akik férfiakba szerelmesek, ilyen egyszerű, a gyerek felfogja, csak te nem.
tetro veled nem foglalkozom mert egy ócska provokátor vagy.
utolsó válaszoló: Egyszerűen természetellenes és kész.Egy család nőből és férfiből áll, nem 2 férfiből, ez a természet rendje.Kíváncsi lennék hogy ki találta ki ezt az egészet hogy divat legyen a b*zulás.Na nem gond hálistennek pusztul már a fene nagy nyugati liberalizmus, saját magukat fogják "kinyírni" csak egy kis idő kell még neki.
02.17
egy pillanatra elbizonytalanítottál, ezért megnéztem még egyszer a képet.
szóval bármilyen hülyeséggel is próbálod alátámasztani az állításod (hogy Budapesten hol nem lehet kimenni az utcára), ez attól még a Leonardo, és igen, évekkel ezelőtt lebontották ezt a szakaszt egyedül a Tömő sarkán állnak még az épületek. És igen, itt volt a West Balkán, aztán két éve meg a Grund. Szóval akkor bebizonyítottad, hogy az egyetlen példádnál nyugodtan járkálhattak éjszaka a részeg fiatalok száz szám. Nice try.
Ja, hátha a saját szemednek hiszel.
A kis sárga épület a google felvétele óta javarészt eltűnt, de azért az felismerhető, hogy a két kép egy helyen készült. Jajj de veszélyes környék, jujjujj, rettegjünk.
22.28
ja értem. valammi rasszista okádék ideböffenteni az ok, ha megkér valaki, hogy ugyan mond már el hol történtek az események, akkor az provokátor. te pedig bizonyára igaz magyar vagy, hiszen fordítva ülsz még a lovon is.
A west balkán nem a nyugati téren van? Ugyan én nem tudom mert nem járok ilyen helyekre, csak fura volt hogy tetró írja hogy itt ez a hely sokat járt oda, meg nincs ott semmi para, de tudtommal az a Skálában volt.
Na most nem akarom azt mondani hogy ennyit ér amit tetró mond, mert olyan helyekre én nem járok, nem az én színvonalam, de azért ez vagy neki öngól, vagy én tévesztettem el valamit.
Ilyenekről meg ne is essék szó hogy a balkáni tragédia tudtommal késes cigányok miatt alakult ki, vagy legalább is ilyesmi miatt tört ki a pánik.
És a hely neve nyugati balkán, hát igen, ironikus és érdekes neve volt...
Tetró amúgy akik téged kiraboltak, csak nem turbó magyarok voltak, hogy nem mered leírni hogy cigányok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!