Miért van Magyarországon egyre több afrikai (fekete) ember?
17.17
igen ez így van. de hogy ennek mi köze az afrikaiakhoz Magyarországon, az még mindig nem teljesen világos. komolyan azt gondolja bárki, hogy amiatt kell tartanunk a bevándorlóktól mert aidset terjesztenek? ez most komoly? csak kérdezném, akik ettől rettegnek, azok amikor vadidegen bevándorlóval fekszenek össze, miért nem használnak óvszert? :D
Lehet,hogy megváltóztatom a nevem tönkremegyek-re. Az ilyenektől megyek tönkre,mint te aki nem látja,mert nem akarja látni a fától az ardőt. Próbálom meg magyarázni bár lehet nem fogod érteni: tudod,gogy robban a z atombomba? (na ez magas lesz neki... mindegy,próba) Egy atom szétrobbant másik három atomot azok megint másik hármat és...és és... és pocsékká lesz az egész környezet. Közelebbről - tudsz követni? - Egy aids-es néger megdönget három lányt... -Bárcsak karóval tenné Nem ártana annyit - Azokat meg más fériak (is) döngetik MÁRIS BEINDULT A LÁNCREAKCIÓ Érted már??? Nem! Sjnálom Én megpróbáltam leszállni a te síkodra. Hoppá vagy te is néger vagy?! akkor azért fogod pártjukat ilyen elszántan
Hogy erre nem gondoltam?!....
19.31
aha... így már világos. és akkor továbbra is ugyanaz a kérdés, honnan a kisujjadból szoptad ki, hogy a bevándorlók jelenléte hív robbanással fenyeget? 1. nincsenek annyian 2. normális ember alkalmi szexpartnerrel óvszert használ 3. az afrikai bevándorlók többsége nigériai, ahol a legalacsonyabb a hív fertőzöttek száma Afrikában szerinted 4. a hív jellemzően Afrikában is a szegényebb rétegekben terjed, és onnan nem igazán ők költöznek Európába...
szóval ezekre így reagálnál valamit az atombomba-ügyvéd-bíró mindent megdöntő érvtengelyt magad mögött hagyva?
19.31
amúgy ha nem egy rasszista marhaságot akarsz máskor megvédeni, akkor lehetőleg ne személyeskedj, és látatlanban a vitapartneredet, akiről semmit sem tudsz, ne négerezd le, mert ez nem érv. egy dolgot bizonyít, hogy korlátolt vagy elég erősen.
Én adtam neked egy zöld kezet.
Örülök annak,hogy nem csak a kérdező olvasta válaszaimat. Már csak röviden szólok két dologról,hogy láthassa aki itt olvas,mennyire egyszerű,könnyen érthető dolog ez annak aki nem akarja nem érteni.vagyis aki akarja megérteni.
1. A paraszt ember - földműves - időnként átvizsgálja a kosár almát,nincs e benne rohadt,mert tudja,biztosan tudja: az az egy az egész kosár almát képes megrohasztani.
2.Amerikában ha egy vegyes szinű társaság van együtt,minden oké. Milyen érdekes: mikor táncra kerül a sor,általában a fekete feketét,a fehér fehér partnert választ.
Én is észrevettem, hogy mostanában egyre több van. De nem csak Győrben. Sopronban, Budapesten, Szombathelyen és egész Pest megyében látok belőle "viszonylag" sokat.
Amúgy még mindig nem lehet azt elmondani, hogy sokan lennének. Ausztriában viszont nagyon sokan vannak. Több fekete van nálluk, mint nállunk cigó. Tehát ezt lehet soknak-kevésnek mondani, az biztos hogy az osztrák társadalom jelentős részét képezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!