Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van Magyarországon...

Miért van Magyarországon egyre több afrikai (fekete) ember?

Figyelt kérdés
Pár hete voltam Győrben egy bevásárlóközpontban, és kb 20 afrikait láttam. Eddig is ennyi volt? Vagy esetleg most könnyeben kapnak letelepedési engedélyt?
2014. márc. 8. 17:53
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
A kommunizmusban meg keletről jöttek, a testvérországokból, a mi házunkban is él egy kb 60 éves Mongol néni.
2014. márc. 8. 18:21
 12/41 szántóvető ***** válasza:
69%
a miértre nehéz válaszolni de katasztrófaközeli a helyzet,ki kell toloncolni a menekültkérőket mert nagy baj lesz rövidesen: [link]
2014. márc. 8. 18:23
 13/41 anonim ***** válasza:
58%

Egész Magyarországon kb. 2500 afrikai él és ebbe az észak-afrikai arab országok is beleszámítanak a bevándorlási statisztikák szerint, ami a népesség 0,02%-a.

Nem kapnak könnyebben letelepedésit, Győrben esetlegesen a tavaly nyáron alapított vámosszabadi menekülttábor lakóit láthattad vagy egyetemistákat. Szinte mindegyik afrikai egyetemistaként érkezik Magyarországra, a 4 orvosi egyetem és a BME a legnagyobb fogadóiskolák, és mivel ezek a kormányközi egyezmények már vagy 40 éve működnek páran nem mentek vissza a hazájukba.

Köze nincs az állítólagos mocskosliberalizmusnak meg az EU-nak ehhez, már a 70-es évek óta megy ez.

De akik ezt pejoratív értelemben említik elmagyaráznák, hogy miben sérül a társadalom a feketék jelenléte által? Bántja a szemedet, hogy más a bőrszíne? De akkor a hajszín miért nem zavar? Utasítsuk ki az összes vöröst, ők olyan aberráltan néznek ki, ráadásul kevesen is vannak!

2014. márc. 8. 18:25
 14/41 anonim ***** válasza:
70%
"10 Ausztriában még több van " Afrikában még annál is több van.
2014. márc. 8. 18:34
 15/41 tetro ***** válasza:
38%
A konkrét statisztikák alapján a 2000es években sokkal több bevándorló volt Magyarországon. A kínai populáció pl harmadára csökkent tíz év alatt. Az afrikainál nem emlékszem a konkrét számokra, de ha valóban érdekel kérdező, akkor nagyon könnyen utána lehet nézni. De megnyugtatlak, nincs drasztikus növekedés. Kivándorlás, az van drasztikus.
2014. márc. 8. 18:39
 16/41 A kérdező kommentje:
Írtam már, hogy engem nem zavar, csak érdeklődtem.
2014. márc. 8. 18:44
 17/41 MrPifta ***** válasza:
26%
nem értem miért gond ez. A világban vannak feketék, fehérek, sárgák, vörösek is. Egyes jobboldaliak azonnal pampognak, és kiűznék azokat az országunkból, akik nem olyanok, mint ők.
2014. márc. 8. 18:45
 18/41 anonim ***** válasza:
62%

Pár vicces adat a n1ggerhordáktól rettegő jobbosoknak:

Afrikaiak száma Mo-n: ~2500, ebben (és az összes többi adatban is a bevándorlási engedély mellett a tartózkodási és letelepedési engedéllyel rendelkezőek is benne vannak. Az egyetemisták, szerződéses munkavállalók kötött idejű tartózkodási engedéllyel vannak itt például.)

Ebből szubszaharai afrikai (azaz fekete): 55%, ~1400

Legnagyobb küldő ország: Nigéria, kb. 40%-uk onnan jön, ~500fő

Ha kb. 20 afrikait láttál, akkor a magyarországi afrikai bevándorlók kb. 1,5%-át láthattad egy helyen, bár az inkább esélyes, hogy menekültek voltak, akiknél a letelepedési/tartózkodási engedély iránti kérelem elutasítási arány Magyarországon 97% körüli, legtöbbüket deportálják a hazájukba, ha az veszélyes, akkor harmadik fogadóországba.

Ázsiai bevándorlók száma: ~50000, ebben a közel-keleti muszlimok is benne vannak

Legnagyobb küldő ország: Kína, ~30.000 fővel, Vietnám még jelentősebb 10e alatti (bár más cikk Kínára is csak 15.000-t ír, itt valószínű a magyar állampolgárságot szerzettek a különbség)

Az összes bevándorló (200-250.000) kb. 60%-a etnikai magyar (a honosítást követő statisztikák még nem elérhetőek, csak 2012 végéig), az európai bevándorlók az összes bevándorlók ~3/4-ét adják.

És a végére a legjobb: 2009-ben Magyarországon összesen 112.831 bűnelkövetőt regisztráltak, ebből külföldi volt 3.985, azaz 3,5%. Magyarországon évente 38-40 millió külföldi utazik át, és ebbe a statisztikába minden Mo-n előállított bűnelkövető beletartozik, még akkor is, ha a bűntényt nem nálunk követte el (Interpol-körözések és hasonlók), így erősen valószínűsíthető, hogy a 2,5%-nyi bevándorló népességben a teljes lakossággal azonos mértékű a bűnözők aránya.

Források:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. márc. 8. 19:01
 19/41 anonim ***** válasza:
Hát szóval voltak itt már "vörösök" is elegen,mégse sírt senki,vagy csak ott ahol senki sem látta.
2014. márc. 8. 19:55
 20/41 MrPifta ***** válasza:
"A négerek csúnyák" Mindenkinek más a szép, és ez nem elég ok a kitoloncolásra.
2014. márc. 9. 06:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!