Miért csökken folyamatosan - drasztikusan - a Jobbik népszerűsége?
Azért csökken, mert már eltűnt a párt varázsa.
2010-ben azt ígérték, hogy itt majd nagy változások lesznek, bekeményítenek és majd tamtaramtamtaram.
Ezzel szemben semmi nem volt 4 évig. Minden évben benne voltak egyszer a híradóban és ennyi.
Vona elment országjárni és meg sem ismerte őt az emberek nagy része, amikor pl. boltban vagy piacon volt eladó.
NA elmondhatjuk, hogy a mérnökök sem különbek. Csak okoskodni tudnak, meg a szakkifejezések pontosításával hárítanak. Attól még a lényegen nem változtatnak semmit.
A mai világban nagyobb szükség van az orvosra, rendőrre, mentőre, tűzoltóra, mint egy mérnökre. A baj akkor van, ha valamelyik Jobbikos, mert akkor nem segíteni akar, hanem eltörölni, lehúzni a másikat. IME AZ ÉLŐ PÉLDA
ma 18:51
Te beteg vagy, józsi. Ha elzavarod a mérnököket, ki termeli majd ki a rendőri szarfizud? Nem marad olyan az országban, aki ezt megtenné :D
Kedves 41%-os!
Nem bánnám, ha indítanál egy kérdést azokban a kérdésekben, amiben te vitatkozni akarsz másokkal. Nem ez a fórum az, ahol le kell húzni a másikat. Ezt a felületet másért nyitották meg, ha nincs a kérdéshez tartozó értelmes válaszod nyugodtan írj máshova, de kérlek ne ide!!!
41%!
Tudjuk, hogy csak ehhez értesz, de nem változik a világban semmi sem, ha itt lehúzod a rendőröket vagy másokat. Gondolom neked kifejezetten velük van bajod, mert valószínűleg az életben nekik meg veled. Máshol írogasd a hülyeségedet ne itt, nem ez volt a kérdés.
"Gondolom neked kifejezetten velük van bajod,"
Ilyen sokáig tartott rájönnöd erre? Pedig azt hittem, elég nyíltan írtam le a véleményem....
"Nem bánnám, "
Fütyülök arra, mit bánsz, mit nem.
Kérdező: a kérdésedre már válaszoltam, kamuzol. A jobbik nem csökken, éppen hogy nő a támogatottságuk. A fideszé is. Az összeborulásé csökken.
CSak azt nem értem, hogy a statisztikákat honnan veszik, engem nem kérdeztek meg soha sem, hogy tetszik e a párt.
Gondolom sokan vannak így. Ők is hamisítják a statisztikát, mint a többi párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!