Miért csökken folyamatosan - drasztikusan - a Jobbik népszerűsége?
"Valószínűleg egy orvostól stb. sokkal magasabb érdemű vagy...."
Az orvos azonos értelmi színvonalat képvisel a mérnökkel. A rendőr nem.
Ne ködösíts, ne írjál helyettem. A rendőrt szapultam, nem az orvost.
8!!!!!
Te egy kicsit el vagy szállva magadtól Nem is kicsit, hanem nagyon. De legalább tudjuk, ha ez sem tetszik neked a Jobbik főleg nem tetszene.
"Pontot ugyanannyit kellett elérni, csak matekból meg fizikából."
Na ez aztán ám a teljesítmény. Ez senkit nem érdekel, csak az, hogy amit eléveztél azt hogyan csinálod. Egy rendőr munkája igen nagy szellemi leterheléssel jár. Gondolkodik, kínlódik a joggal, hogy az ügyvédek stb azt a nyomorult gyilkost ne tudják kimosdatni. Érdekes sok ügyvéd sem bír velük, valószínűleg ők meg nem tanultak csak egy alacsonyabb iskolában mint te, hiszen ott nincs matek!!!!
Aha, most meg azzal jössz, hogy ha szidom a rendőrt, nem is vagyok igazi Jobbikos. Kezdesz pofaszaggatóan röhejessé válni, az érveid pont annyit érnek, mint a végzettséged (gyanítom, rendőr vagy, azért dícsérted így fel őket még az első válaszodban).
""Pontot ugyanannyit kellett elérni, csak matekból meg fizikából."
Na ez aztán ám a teljesítmény. Ez senkit nem érdekel"
Erre megválaszolok neked: csináld utánam. Utána nyisd ki a rendőrarcodat, hogy "gagyi, fúúúdegagyiiii".
Én is többe nézem a rendőröket, mint a mérnököket. Mérnöknek az megy aki azt akarja csinálni és tudja. Rendőrnek meg az akinek hivatása van. Csesztetik őket éjjel - nappal, mégis vannak a világon nyomozók és más beosztásúak is, akik teletömik a börtönöket a bűnözőkkel.
Általában az mond rosszakat a másik munkájáról, aki bele sem lát, meg túl okosnak érzi magát hozzá.
NEm hiszem, hogy egy mérnők "magasabb szinten" áll, mint egy több diplomás dr-i végzettségű rendőrtiszt.
De gondolom akkor a kétkezű munkást akkor le is köpöd az utcán, mert az igazán alattvaló lehet neked.
"Erre megválaszolok neked: csináld utánam. Utána nyisd ki a rendőrarcodat, hogy "gagyi, fúúúdegagyiiii"."
Mi van? Gyerekek írogatnak itt egymásnak? Arra nem gondoltál még, hogy sokan nem szeretik a rendőröket és mondjuk az ők nevükben írogatnak?
"nem is vagyok igazi Jobbikos."
De ezzel elárultad magad, így tőled nem is várható a megfelelő válasz, csak a másik szidása. Mi van ha a rendőrök is jobbikosok?
"mint egy több diplomás dr-i végzettségű rendőrtiszt"
1: A dr. az nem VÉGZETTSÉG, hanem egyetem által adományozott CÍM. Létezik kisdoktori (mint amit pl. a jogászok kapnak) meg nagydoktori (amit a PhD után kaphatsz meg).
2: Azon belügyesek, és itt beszélek rendőrről, katasztrófavédelmiről, VPOP-sról, BV-sről akiknek a nevében ott a dr., azok elvégeztek egy jogi egyetemet. Általában az ilyen a közelében nem volt a hírhedten ratyi RTF-nek, és nem is az alja munkát végzi, hanem inkább a félig-meddig politikai vonzatút, vagy a reprezentatív dolgokat.
Na már megint előtört belőlük az értelem. Saját magukat járatják le és csodálkoznak...
Gondolom köze sincs a mérnökséghez, de ha igen nem sok intelligenciát adott neki az ég, a mérnökök nevében én kérek bocsánatot.
""nem is vagyok igazi Jobbikos."
De ezzel elárultad magad, így tőled nem is várható a megfelelő válasz, csak a másik szidása. Mi van ha a rendőrök is jobbikosok?"
Próbálj már meg ÉRTVE elolvasni egy mondatot, könyörgöm!!!
Jobbikra szavazok, a szerencsétlen rendőrpárti válaszoló támadott be azzal, hogy biztos nem vagyok jobbikos mert szidom a rendőrt. Szerintem Jobbik-szavazóként is lehet rühellni a rendőröket, nem értem, mi van ezen olyan furcsa.
ma 18:49
Ne kérj te a nevemben semmit. Kutya nem kért rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!