Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor veszik észre a Jobbikoso...

Mikor veszik észre a Jobbikosok hogy ők csak az interneten nagyok?

Figyelt kérdés

Mert hogy itt aztán akkora arcuk van és olyanokat mondanak h sírni tudnék a röhögéstől.

Pl Dúró Dóra "A melegek meggyalázták a kereszténységet" A kettőnek szerintem semmi köze egymáshoz az egyik egy vallás a másik szexuális irányzat.

Szintén ő mondta h "Az emelt szintű történelem érdességi szintje túl alacsony" Tudtommal a hölgyeménynem ilyen végzettsége nincs nos nekem van és megnyugtatok mindenkit jó nehéz lerakni.

Erre még rájön a " Magyarország kétharmada jobbikos"

"A fiatalok körében a legnépszerűbb"

"A Jobbik a második erő" 8 max 10%-os támogatottsággal.

Komolyan ti hol vagytok ?

Mer irrealitásból fel lehet építeni egy kampányt de ettől még nem lesztek népszerűbbek. Max az fb-n de az meg megin az internet.

2014. márc. 2. 23:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
60%

Milyen kár hogy a lenézett és lesajnált vidéki tahók tartják életben a fővárost és kb. minden nagyobb várost, mert a városi prolinak ott véget ér a felelőssége, hogy leveszi a kenyeret, a tejet, a Milka csokit a polcról a TESZKÓban. Biztosan a kenyértündérke, tejtündérke teremti azokat oda, a "büdös parasztoknak" még véletlenül sincs közük hozzá...

Jellemzően azok büdösparasztoznak egyébként akik életükben kapát se fogtak a kezükbe.

A 9:08 pedig zsigerből kapta is a mínuszt.

2014. márc. 3. 12:13
 22/35 anonim ***** válasza:
Kérdésre a válasz: amikor jobbak lesznek!
2014. márc. 3. 12:21
 23/35 anonim ***** válasza:

"Milyen furcsa, hogy a vidéki tahóknak van előfizetésük internetre, és tudják is használni. Mi lett vajon Budapesttel, hogy pont ott nem elérhető a net?"

Tiszteld honfitársaidat, hogy ők is tudjanak tisztelni! Tisztelet nélkül, párttól függetlenül, nem lehet felépíteni egy társadalmat. Egy külföldi

2014. márc. 3. 12:25
 24/35 anonim ***** válasza:

""A melegek meggyalázták a kereszténységet" A kettőnek szerintem semmi köze egymáshoz az egyik egy vallás a másik szexuális irányzat."

De nagyon is van köze egymáshoz! Olvasd el a Biblia idevágó fejezeteit! Meg fogsz döbbenni. Benne van még az is, hogy hogyan kéne szankcionálni a buzulást! Megkíméllek a lapozgatástól, íme: Mózes harmadik könyve 20. fejezetében írja a 13. versben:

"És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok."

Remélem, most már látod az összefüggést. De ha szeretnél újszövetségi példát is, a Korintusbeliekhez, a Rómabeliekhez, és a Timóteushoz írt levelekben is találsz idevágó részeket.

""Az emelt szintű történelem érdességi szintje túl alacsony" Tudtommal a hölgyeménynem ilyen végzettsége nincs nos nekem van és megnyugtatok mindenkit jó nehéz lerakni."

Jaj, meg ne sajnáljalak! :) Én egy sima gimnáziumba jártam, és világ életemben matek-fizika beállítottságú voltam, de amikor a töri tanár behozott egy emelt-szintű érettségi feladatsort, és megíratta dolgozat gyanánt, négyesre sikerült, 56%-kal. Úgyhogy "lerakni" annyira azért nem nehéz. Elismerem, 90% fölötti eredményért azért meg kell dolgozni. Tehát száz szónak is egy a vége: Dúró Dórával egyet kell értsek, tényleg alacsony a színvonal. (Az, hogy Dórikának nem a parlamentben van a helye, hanem a legjobb az lenne, ha hazamenne porszívózni és gyereket nevelni, az más dolog, de ebben a két témában speciel nem mondott hülyeséget.)

2014. márc. 3. 14:24
 25/35 anonim ***** válasza:
24-es én bár 9éve emelteztem történelemből(akkor jött be ez az egész kétszintűsdi) de úgy emlékszem hogy a teszt jellegű része amit veled valszeg megíratott a tanár számunkra fakutációsoknak szó szerint ujjgyakorlat volt....a lényeg hogy mégis hogy sikerül az írásbelid igencsak a rahedli kisebb-nagyobb kifejtősökön múlott. kétlem hogy a teles írásbelit íratta meg veled a tanár....de ha mégis azt is erősen fenntartásokkal kezelném a helyedben mert a valóságban egy idegen iskola idegen tanára javítja és ott nincs "a mi kutyánk kölyke felfogás"hanem inkább negatív elfogultsággal pontoznak tudván hogy az ő diákjainak a riválisai közé tartozol.
2014. márc. 3. 14:41
 26/35 anonim ***** válasza:
Hogy a manóba vagytok képesek egy tetves történelem-érettségin vitázni? Még azt megérteném, ha a műegyetemen a statika, vagy mechanika, esetleg hidraulika tantárgyakon menne a szájtépés, ami valóban nehéz, de könyörgöm... egy lókuki érettségin......
2014. márc. 3. 15:03
 27/35 anonim ***** válasza:

Az első részt teljesen meg kellett írni, a második felében van ugye egy csomó esszé, amiből érettségikor meg kell írni 4-et, na nekünk csak 2-t kellett választani. Erre a tanárra nem volt jellemző az elfogultság, elég szőrösszívű volt a javításnál. Szóbeli felelésről ne is beszéljünk...

Utolsó: Ha szeretnéd hallani, hogy hogyan buktam (buktattak) meg januárban számítástudományból a BME-n, szólj, és szívesen elmesélem. :D /Csak nem arról szól a kérdés./

2014. márc. 3. 15:16
 28/35 anonim ***** válasza:

Ezek szerint aki megvédi a vidéki ember becsületét, tisztességét, az díszmagyar.

Aki meg ilyet mond az meg nem magyar, úgy is kell kezelni, ennyi.

Aki meg állandóan a zsidóknak, cigányoknak nyal, az meg dísz zsidó,cigány?

2014. márc. 3. 15:26
 29/35 anonim ***** válasza:

"Utolsó: Ha szeretnéd hallani, hogy hogyan buktam (buktattak) meg januárban számítástudományból a BME-n, szólj, és szívesen elmesélem. :D /Csak nem arról szól a kérdés./"

Az lehet, de a gyerekes érettségis vitátokról sem. Mindenesetre mesélj róla, szerintem érdekesebb, mint egy érettségi. Ki húzott meg, előadó, vagy docens, vagy prof?

2014. márc. 3. 16:16
 30/35 anonim ***** válasza:
én mint az emelt töri miatt okvetetlenkedő azért tisztáznám hogy részben az is érdekelt hogy esetleg változott e az érettségi felépítése( nem a nehézsége hanem a szó szerinti írnivaló mennyisége) megkaptam a választ hogy nem minden egyes esszét tettek bele csak sajnos már nem emlékszem hogy nekünk hogy is voltak Pontosan...arra igen hogy 2,5-3 órán keresztül írtuk vehemensen ezért nehéz kisakkoznom hogy 45percbe vagy kettő összevont óra esetén másfél órába mi férhetett bele az emelt írásbeliből
2014. márc. 3. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!