Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor veszik észre a Jobbikoso...

Mikor veszik észre a Jobbikosok hogy ők csak az interneten nagyok?

Figyelt kérdés

Mert hogy itt aztán akkora arcuk van és olyanokat mondanak h sírni tudnék a röhögéstől.

Pl Dúró Dóra "A melegek meggyalázták a kereszténységet" A kettőnek szerintem semmi köze egymáshoz az egyik egy vallás a másik szexuális irányzat.

Szintén ő mondta h "Az emelt szintű történelem érdességi szintje túl alacsony" Tudtommal a hölgyeménynem ilyen végzettsége nincs nos nekem van és megnyugtatok mindenkit jó nehéz lerakni.

Erre még rájön a " Magyarország kétharmada jobbikos"

"A fiatalok körében a legnépszerűbb"

"A Jobbik a második erő" 8 max 10%-os támogatottsággal.

Komolyan ti hol vagytok ?

Mer irrealitásból fel lehet építeni egy kampányt de ettől még nem lesztek népszerűbbek. Max az fb-n de az meg megin az internet.

2014. márc. 2. 23:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
66%

23:31, vattafák? Kétszer annyi mandátumot, főleg úgy, hogy három, egymással is acsarkodó klikkre szakadtak?

Ezt ugye te se gondoltad komolyan.

Történelmileg én is érdes vagyok :DDD

2014. márc. 2. 23:43
 12/35 anonim ***** válasza:
18%
Milyen furcsa, hogy a vidéki tahóknak van előfizetésük internetre, és tudják is használni. Mi lett vajon Budapesttel, hogy pont ott nem elérhető a net?
2014. márc. 3. 02:04
 13/35 anonim ***** válasza:
72%

Vidéki tahók meg vérmagyarok hmmm, mondja ezt valaki aki okosnak hiszi magát, ez aztán az ellentmondás mégis.

Vidéken azért erősebb a Jobbik mert ott jobban érződnek a bajok, az embereknek meg hamarabb megjön a jobbik eszük.

Az szadesz is csak itt pesten volt, mert itt van egy jelentős liberó kisebbség aki beszavazta őket. Meg is lett az eredménye, az a kisebbség által megszavazott törpe párt, tönkre is tette az országot szoci segédlettel.

Nem a vidékiek szavazták meg az szdsz-t gondolhatod, de mégis velük is kicsesztek az anti-magyar politikájukkal.

A vidéki ember, ha van józan paraszti esze, már rájöhetett hogy az egyetlen reménye már csak a Jobbik.

Az mszp-től meg is dögölhetett, a fidesz meg elmutyizza a földeket.

Jelenleg csak a Jobbik áll szemben avval a hazaáruló földtörvénnyel amit akar a fidesz.

Miből gondolod te hogy neked van igazad?

Miért degradálod le a vidékit hogy mivel az nem veled ért egyet, akkor az már csak hülye vérmagyar lehet?

Te,ti ugyan olyanok vagytok mint amit ráköpködtök a Jobbikra hogy soviniszta meg stb, ugyan azt csináljátok. Elvégre az ember csak magából tud meríteni, a stílus maga az ember. Milyen magyar lehet az aki vérmagyarozik? Milyen ember lehet az aki tahó vidékezik?

Kik vagytok ti? Mik a célotok? Mit akartok elérni?

Mert az tudjuk hogy a Jobbik mit akar, de ti mit akartok?

Nekem az nem elég hogy Óbánt vácsuk le, a többit meg majd kitaláljuk. Váltsuk le az ördögre is akkor nem, ti avval is összeállnátok a hatalomért?

Az már rég kilátszódott dolog hogy a baloldalon megszűnt mindenféle erkölcsi tartás, hazafiasság.

Ezt csak az nem látja aki nem akarja, vagy nem akarja hogy mások is lássák.

2014. márc. 3. 03:40
 14/35 T-55 2.0 ***** válasza:
23%
A jobbik pontosan bebizonyította a paksi szavazásnál,hogy hol is kell keresni őket a politikai ki-kicsodában. Orbánnak velük lesz meg megint a 2/3-ja. Jöhet a 0% 😋
2014. márc. 3. 05:17
 15/35 anonim ***** válasza:

Nos, valóban a vidéki tahókon múlik minden, a többségünk ugyanis marhára unja már, hogy a cigány a terményemből csak mutatóba hagy a hodályban, de még emlékbe mellé a szerszámaimat is elviszi (merthogy használni nem fogja őket munkára, az biztosisten).

Reálisan még ebben az ellenséges, médialefojtott + fideszre szabott új választótörvényes közegben is meg fogja kapni a jobbik a népesség cirka 20%-ának a támogatását, ami pedig egy igen jó dolog a vidékre nézve, mert a cigányságnak a kezére csapnának.

2014. márc. 3. 07:50
 16/35 anonim ***** válasza:
87%

"T-55 2.0" Szerencsére már sokan rájöttek, hogy nem csak feketén és fehéren lehet látni az eseményeket.

Aki támogatja Paks bővítését az Fideszes, aki ellenzi az szoci? Gondold ezt azért át még párszor.

Ritkán emlegetett tény, hogy az Összefogás SEM ellenzi Paks bővítését, még akkor is, ha a mostani retorikája próbál ezen ferdíteni. Ők két dolgot kifogásolnak: az egyszemélyi döntést és hatástanulmányok hiányát. Ezt a Jobbik is így látja.

Vidéki tahó kifejezést használójának írom: ezzel csak magadat minősíted. A vidéki paraszt szakértelme könnyen lehet, hogy sokszorosa a sajátodnál; foglalkozzál bármivel is az íróasztalod mögött. Mellesleg a keresete is és Lázár után tudjuk, hogy annyit érsz amennyi vagyonod van.

2014. márc. 3. 07:51
 17/35 anonim ***** válasza:

"Vidéki tahó kifejezést használójának írom: ezzel csak magadat minősíted. A vidéki paraszt szakértelme könnyen lehet, hogy sokszorosa a sajátodnál; foglalkozzál bármivel is az íróasztalod mögött. Mellesleg a keresete is és Lázár után tudjuk, hogy annyit érsz amennyi vagyonod van."

Előző komment írója vagyok. Ezzel maximálisan egyetértek. Pláne, hogy egész Pest a vidéki kenyeret zabálja.... kissé vérlázító, amikor a huszonéves hülyegyerek beszólogat a "parasztembernek".

2014. márc. 3. 08:09
 18/35 anonim ***** válasza:
0%
Megérkezett a divatmagyar kommentsereg... :)
2014. márc. 3. 09:08
 19/35 anonim ***** válasza:
42%

Nekem amúgy a Dóri osztálytársam volt gimiben, és ha jól emlékszem magyarból és/vagy töriből is emeltezett. Természetesen 5-re, és nem 60%-al. ;-)

Ettől függetlenül nem fogok a Jobbikra szavazni,mert elégedetlen vagyok a fejlődésükkel. Egy kormányváltó erő nem érheti be az internettel, és 15-20%-os támogatottsággal. Ha egy ilyen radikális, ellentmondásos, népszerűtlen kormánypárt mellett nem tudtak előre lépni, akkor hogy akarnak kormányozni?

2014. márc. 3. 09:53
 20/35 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem amúgy a Dóri osztálytársam volt gimiben, és ha jól emlékszem magyarból és/vagy töriből is emeltezett. Természetesen 5-re, és nem 60%-al. ;-) "

Nekem is van olyan osztálytársam, aki színötös volt a gimiben.... politológia, bölcsészképzés jött utána, most éhezik....

Én ezzel szemben hármasokkal voltam tele, de elvégeztem egy mérnökképzést egyetemen, és nem éhezem. Egész jól élek.

Talán ennyit a gimis zsenialitásról.....

2014. márc. 3. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!