Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor veszik észre a Jobbikoso...

Mikor veszik észre a Jobbikosok hogy ők csak az interneten nagyok?

Figyelt kérdés

Mert hogy itt aztán akkora arcuk van és olyanokat mondanak h sírni tudnék a röhögéstől.

Pl Dúró Dóra "A melegek meggyalázták a kereszténységet" A kettőnek szerintem semmi köze egymáshoz az egyik egy vallás a másik szexuális irányzat.

Szintén ő mondta h "Az emelt szintű történelem érdességi szintje túl alacsony" Tudtommal a hölgyeménynem ilyen végzettsége nincs nos nekem van és megnyugtatok mindenkit jó nehéz lerakni.

Erre még rájön a " Magyarország kétharmada jobbikos"

"A fiatalok körében a legnépszerűbb"

"A Jobbik a második erő" 8 max 10%-os támogatottsággal.

Komolyan ti hol vagytok ?

Mer irrealitásból fel lehet építeni egy kampányt de ettől még nem lesztek népszerűbbek. Max az fb-n de az meg megin az internet.

2014. márc. 2. 23:01
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
71%
Mikor veszik észre a Szocik, hogy ők csak a nyugdíjas otthonban nagyok? (Jaaaaaaa, hogy már ott sem?)
2014. márc. 2. 23:05
 2/35 anonim ***** válasza:
87%
Úgy vélem az emelt szintű történelem érettségit helyett leküzdhettél volna egy középszintű magyart, és tudnád hol vannak vesszők egy mondatban.
2014. márc. 2. 23:06
 3/35 anonim ***** válasza:
85%

Gondolom neked a "rezsimváltás" fekszik, meg a főnököd tüntizve "utasítgatja" a ruszkikat olyan dologban amihez semmi köze nincs, meg az országnak sem (gondolom a kárpátaljai magyarok sem izgatják, talán max. annyi közünk van hozzá), de habnak ott van a tortán az elmeroggyant el qrótok. :)

Az ám a sírvaröhögés! :D

2014. márc. 2. 23:08
 4/35 anonim ***** válasza:
87%

Csak helyre igazítás képpen a 8% 2 hónapja volt, ezen a héten a Tárki szerint 16% nőtt a támogatottsága, 27% az összefogásé, és 49% a Fideszé.

Sokak szerint ha így folytatja bizony második erő lesz. Index-n fent van a cikk keresd meg, mielőtt forrásért kezdesz kiabálni.

Lehet, hogy van emelt szintű érettségid bár szerinted ezt úgy kell írni "érdességi" a többi vessző és egyéb hibákról már nem is beszélnék. Lehet, hogy neki nincs ilyen.

Viszont a böngésződbe kapcsold be a helyesírás ellenőrzőt, és amit piros hullámos vonallal aláhúz, azt nézd meg, mert rosszul írtad. :D

Most pedig nyomás aludni, holnap iskola van neked :D

2014. márc. 2. 23:12
 5/35 anonim ***** válasza:
39%

nem tudom mi a baj az önbizalommal....én a "fidesz veszélyezteti a jobbik kétharmadát" szövegnél sem néztem őket dilisnek.ez a fellépés ad csak lendületet hogy ide nekem az oroszlánt is...max nem lesz jobbik kétharmad hát nabumm...mintahogy ezt ők tudták is.

amit nem szabad csinálni:látványosan az bűvös 5%ra koncentrálni hogy az legyen meg mert kapunk pár széket nameg néhányunk jó fizetést...mert akkor úgy jár az adott párt mint az szdsz meg az mdf

2014. márc. 2. 23:28
 6/35 anonim ***** válasza:
75%
Amit a klikkekre szakadt, egymásra kaffogó emeszpések, LiBajnai és társai művelnek "összefogás" jegyében, na az a sírvaröhögős politikai kabaré...
2014. márc. 2. 23:29
 7/35 anonim ***** válasza:
6%
54, akkor mégis miért fognak több, mint kétszer annyi mandátumot szerezni, mint ti vérmagyarok?:)))
2014. márc. 2. 23:31
 8/35 anonim ***** válasza:
93%

"vidéki tahók kultúrális elmaradottságát"

Akkor azért vannak pesti tahó létedre gondjaid az írással?

2014. márc. 2. 23:32
 9/35 anonim ***** válasza:
42%

"A melegek meggyalázták a kereszténységet"

Akkor nézz néhány képet a köcsög felvonulásról...

"Magyarország kétharmada jobbikos"

Amihez rendszeresen hozzá teszik, hogy csak még nem tud róla. A másik hogy tényleg így van.

"A fiatalok körében a legnépszerűbb"

Nézz utána, ez tényleg így van :).

"A Jobbik a második erő"

A választásokon fog kiderülni, de legautóbb is kétszer akkora támogatást kapott, mint amit jósoltak, és ha most is ezzel számolunk, akkor 20% már bizony nem rossz!

Mindenestre azért tisztában vagy a dolgokkal :D.

2014. márc. 2. 23:32
 10/35 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem csinálj anonim szavazást, ahol csak be kell jelölni a nagyobb pártok (mármint akiknek van esélye átlépni a parlamenti küszöböt) közül kire voksolna a válaszadó.

A Jobbiknak van a neten kívül is elég támogatója, bár nagyon valószínű, hogy megint nem fognak tudni előrelépni a 2. helyre.

Én egyébként relatíve egyszerű taktikát fogok idén alkalmazni: megnézem minden párt szórólapját és akinél meglátom, hogy a másik pártot szidja a saját elképzeléseinek/céljainak felvázolása és azok jogi/gazdasági megindoklásának bemutatása helyett arra nem szavazok.

Aki csak rombolni tud, építeni nem, annak rohadjon meg az összes befőttje.

Eddig az LMP és a Munkáspárt szóróanyagát volt szerencsém elolvasni, ez a kettő már biztosan kiesett. A Fidesz, a Jobbik, az MSZP és társai anyagait még keresem/várom.

2014. márc. 2. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!