Mikor veszik észre a Jobbikosok hogy ők csak az interneten nagyok?
Mert hogy itt aztán akkora arcuk van és olyanokat mondanak h sírni tudnék a röhögéstől.
Pl Dúró Dóra "A melegek meggyalázták a kereszténységet" A kettőnek szerintem semmi köze egymáshoz az egyik egy vallás a másik szexuális irányzat.
Szintén ő mondta h "Az emelt szintű történelem érdességi szintje túl alacsony" Tudtommal a hölgyeménynem ilyen végzettsége nincs nos nekem van és megnyugtatok mindenkit jó nehéz lerakni.
Erre még rájön a " Magyarország kétharmada jobbikos"
"A fiatalok körében a legnépszerűbb"
"A Jobbik a második erő" 8 max 10%-os támogatottsággal.
Komolyan ti hol vagytok ?
Mer irrealitásból fel lehet építeni egy kampányt de ettől még nem lesztek népszerűbbek. Max az fb-n de az meg megin az internet.

Gondolom neked a "rezsimváltás" fekszik, meg a főnököd tüntizve "utasítgatja" a ruszkikat olyan dologban amihez semmi köze nincs, meg az országnak sem (gondolom a kárpátaljai magyarok sem izgatják, talán max. annyi közünk van hozzá), de habnak ott van a tortán az elmeroggyant el qrótok. :)
Az ám a sírvaröhögés! :D

Csak helyre igazítás képpen a 8% 2 hónapja volt, ezen a héten a Tárki szerint 16% nőtt a támogatottsága, 27% az összefogásé, és 49% a Fideszé.
Sokak szerint ha így folytatja bizony második erő lesz. Index-n fent van a cikk keresd meg, mielőtt forrásért kezdesz kiabálni.
Lehet, hogy van emelt szintű érettségid bár szerinted ezt úgy kell írni "érdességi" a többi vessző és egyéb hibákról már nem is beszélnék. Lehet, hogy neki nincs ilyen.
Viszont a böngésződbe kapcsold be a helyesírás ellenőrzőt, és amit piros hullámos vonallal aláhúz, azt nézd meg, mert rosszul írtad. :D
Most pedig nyomás aludni, holnap iskola van neked :D

nem tudom mi a baj az önbizalommal....én a "fidesz veszélyezteti a jobbik kétharmadát" szövegnél sem néztem őket dilisnek.ez a fellépés ad csak lendületet hogy ide nekem az oroszlánt is...max nem lesz jobbik kétharmad hát nabumm...mintahogy ezt ők tudták is.
amit nem szabad csinálni:látványosan az bűvös 5%ra koncentrálni hogy az legyen meg mert kapunk pár széket nameg néhányunk jó fizetést...mert akkor úgy jár az adott párt mint az szdsz meg az mdf

"vidéki tahók kultúrális elmaradottságát"
Akkor azért vannak pesti tahó létedre gondjaid az írással?

"A melegek meggyalázták a kereszténységet"
Akkor nézz néhány képet a köcsög felvonulásról...
"Magyarország kétharmada jobbikos"
Amihez rendszeresen hozzá teszik, hogy csak még nem tud róla. A másik hogy tényleg így van.
"A fiatalok körében a legnépszerűbb"
Nézz utána, ez tényleg így van :).
"A Jobbik a második erő"
A választásokon fog kiderülni, de legautóbb is kétszer akkora támogatást kapott, mint amit jósoltak, és ha most is ezzel számolunk, akkor 20% már bizony nem rossz!
Mindenestre azért tisztában vagy a dolgokkal :D.

Szerintem csinálj anonim szavazást, ahol csak be kell jelölni a nagyobb pártok (mármint akiknek van esélye átlépni a parlamenti küszöböt) közül kire voksolna a válaszadó.
A Jobbiknak van a neten kívül is elég támogatója, bár nagyon valószínű, hogy megint nem fognak tudni előrelépni a 2. helyre.
Én egyébként relatíve egyszerű taktikát fogok idén alkalmazni: megnézem minden párt szórólapját és akinél meglátom, hogy a másik pártot szidja a saját elképzeléseinek/céljainak felvázolása és azok jogi/gazdasági megindoklásának bemutatása helyett arra nem szavazok.
Aki csak rombolni tud, építeni nem, annak rohadjon meg az összes befőttje.
Eddig az LMP és a Munkáspárt szóróanyagát volt szerencsém elolvasni, ez a kettő már biztosan kiesett. A Fidesz, a Jobbik, az MSZP és társai anyagait még keresem/várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!